Ammattilaiset ja opiskelijat

Beauty pro on uusi tapahtuma kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran vuonna 2017 I love me -messujen yhteydessä 20.–22.10.2017.

Oletko:
kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, jalkojenhoitaja, jalkaterapeutti, kampaaja, meikkaaja, maskeeraaja, kynsi- ja ripsiammattilainen, estenomi, hoitolan omistaja tai sisäänostaja? Tämä tapahtuma on juuri sinulle!

Lisäksi toivotamme tervetulleiksi kosmetologi-, kosmetiikkaneuvoja-, estenomi-, maskeeraaja-, meikkaaja ja jalkojenhoitajaopiskelijat sekä näiden alojen opettajat. Erityisesti perjantai 20.10. on opiskelijoille suunnattu.

Uusi Beauty pro on vuoden ykköstapahtuma. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää sisäänpääsystä ja tapahtumasta >>

 

Kampaajaopiskelijat – haku on päättynyt!

Kampaajaopiskelijat voivat hakea oikeutta 5 € ammattilaislippuun I love me -tapahtumaan. Valitettavasti lipulla ei ole oikeutta sisäänpääsyyn Beauty pro -tapahtumaan ammattilaisaikana.

Hakemuksen kaikki kohdat tulee olla täytetty, jotta ammattilaisuus todentuu. Hakemuksen perusteella ammattilaisiksi hyväksytyille lähetetään ohjeet ammattilaislipun ostoon kerran viikossa torstaisin viikoilla 36-41.

Huomioithan, että ammattilaisten lipun voit ostaa vain verkkokaupasta ennakkoon (viimeinen ennakkolippujen myyntipäivä torstai 19.10.) Täytä hakulomake viimeistään 16.10. ja saat ohjeet 17.10. mennessä.

Huom! Tällä lipulla ei sisäänpääsyä Beauty pro -tapahtumaan ammattilaisaikana. Beauty pro avoinna kuluttajille la ja su.