Hajuvesi kaikkine tuoksuineen löytyvät messuilta kokeiltaviksi

Messuilla ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan oman tuoksusi eri tuoksujen joukosta. Voit tulla haistelemaan uusimpia trendituoksuja tai valita sen varman suosikin. Messuilla on hyvä tutustua tuoksuihin, koska vierailet siellä useamman tunnin tai jopa koko päivän. Tuoksua ostaessa olisikin hyvä olla aikaa, koska nenä ei pysty erottelemaan liian useita hajuja kerralla ja siksi olisi hyvä tuoksuttaa vain noin kolme tuoksua kerralla. Messuilla se onkin mahdollista, koska voit pitää taukoa ja kierrellä muualla välillä. Jos suihkutat hajuvettä tuoksulapuille, merkitse niihin tuoksujen nimet ja voit messujen ajan kantaa lappuja mukanasi. Näin voit tehdä päätöksen vasta toisen haistelukierroksen jälkeen. Hajuvesi voi myös olla eri hajuinen, kun se on saanut olla hetken iholla. Tämänkin takia hajuvesi kannattaa valita messuilla, koska sinulla on aikaa pohtia oikeaa tuoksua.

Eri käyttäjillä hajuvesi myös tuoksuu erilaiselta ja kestää eri ajan, johtuen ihon rasvaisuudesta. Kuivalla iholla hajuvesi ei kestä niin kauan kuin rasvaisella iholla. Saat kuitenkin tuoksun kestämään pidempään, kun suihkautat sitä hieman hiuksiin.

Tuoksujen erot

Monesti mietitään, miten eau de parfum ja eau de toilette eroavat. Ero on niissä käytettävien alkoholin sekä öljyjen määrässä, eli se, kuinka väkeviä ne ovat. Eau de parfum on voimakkaampaa, sen tuoksuvien aineiden prosenttisuhde on noin 10–20 %. Se sisältää enemmän eteerisiä öljyjä ja sen takia vähemmän alkoholia. Mitä väkevämpää neste on, sitä harvemmin sitä tarvitsee lisätä. Sen takia eau de parfum kestää iholla noin 5-7 tuntia ihotyypistä riippuen.

Eau de toilette on miedompaa ja sen prosenttisuhde on noin 5-15 % ja se säilyy iholla noin 3-5 tuntia. Se sisältää enemmän vettä sekä vähemmän puhtaita tuoksuvia aineita. Yleensä eau de toilette voi olla halvempaa.

Tule messuille kokeilemaan ihanat uudet tuoksut yhdessä ystävien seurassa! Vinkit messuista saat liittymällä etukäteen I love me messuklubiin.

I love me messuklubiin

Hajuvesi

 

 

Hajuvesi vaihtaa omistajaa