Uusi kauneusalan ammattitapahtuma hallissa 7

Beauty pro on uusi tapahtuma kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran vuonna 2017 I love me -messujen yhteydessä.

Alue on avoinna ammattilaisille perjantaina ja kuluttajat pääsevät tutustumaan tuotteisiin lauantaina sekä sunnuntaina.

Oletko alalla toimiva ammattilainen – Rekisteröidy kävijäksi!

Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, jalkojenhoidon ammattilainen, jalkaterapeutti, kampaaja, meikkaaja, maskeeraaja, kynsi- ja ripsiammattilainen, estenomi, hoitolan omistaja tai sisäänostaja? Tämä tapahtuma on juuri sinulle!

Lisäksi toivotamme tervetulleiksi alan yrittäjät, esteettisiä hoitoja tekevät lääkärit ja hoitajat, kauneusalan opettajat ja kauneudenhoitoalan tutkinnon suorittaneet työttömät ja eläkeläiset.

Beauty pro on tarkoitettu myös kosmetologi-, kosmetiikkaneuvoja-, estenomi-, maskeeraaja-, meikkaaja- ja jalkojenhoitajaopiskelijoille. Erityisesti perjantai 20.10. on suunnattu opiskelijoille.

Rekisteröidy kävijäksi ja lue lisää ohjelmasta sekä mukana olevista yrityksistä Beauty pron omilta sivuilta

Kampaajaopiskelijat

Kampaajaopiskelijat voivat hakea oikeutta 5 € ammattilaislippuun I love me -tapahtumaan. Valitettavasti lipulla ei ole oikeutta sisäänpääsyyn Beauty pro -tapahtumaan.

Voit todentaa ammattilaisuutesi ja hakea 5 € ammattilaislippua.

Hakemuksen kaikki kohdat tulee olla täytetty, jotta ammattilaisuus todentuu. Hakemuksen perusteella ammattilaisiksi hyväksytyille lähetetään ohjeet ammattilaislipun ostoon kerran viikossa perjantaisin viikoilla 36-41.

Huomioithan, että ammattilaisten lipun voit ostaa vain verkkokaupasta ennakkoon (viimeinen ennakkolippujen myyntipäivä torstai 19.10.) Täytä hakulomake viimeistään 12.10.

Hae ammattilaislippua tapahtumaan >>