Skip to content

Bellabaci International on kansainvälinen markkinajohtaja modernin imukuppihierontaterapian ja käsityönä valmistettujen, aromaterapeuttisten ja luonnonmukaisten, terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden valmistajana. Bellabaci-imukupit kasvoille ja vartalolle – lääketieteellisestä silikonista valmistettuja, pestäviä ja kestäviä. Bellabaci-konsepti on modernisoitu imukuppihierontaterapia, jossa käytetään käsin puristettavia, lääketieteellisestä silikonista valmistettuja imukuppeja. Imukuppihieronta parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Se karkottaa kehon toksiinit ja kuona-aineet.

Mitä Bellabaci-hoitomenetelmä on?

Bellabaci -hoitomenetelmä pohjautuu ikiaikaiseen kiinalaiseen kuivakuppaukseen ja imukuppihierontaan. Menetelmän tehokkuus perustuu imukupin sisään syntyvään alipaineeseen. Alipaineen avulla voidaan aktivoida kudoksen ja ihon aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa ja nestekiertoa. Bellabaci -hoitomenetelmässä yhdistetään syväkudoshieronnan, klassisen hieronnan ja lymfahieronnan tekniikoita. Se on rentouttavaa ja hidastempoista hierontaa. Hieronta aktivoi tehokkaasti nestekiertoa ja verenkiertoa poistaen ylimääräistä nestettä ja toksiineja kudoksesta, tuoden uutta verta ja happea lihaksille ja iholle. Imukuppien imu ylettyy jopa 10 cm syvyyteen kehossa. Bellabaci -hoito rentouttaa kireitä lihaksia, lisää nivelten liikkuvuutta, venyttää lihaksia ja sidekudosta, löysentää kiinnikkeitä ja jännitteitä. Bellabaci -hoito voi mm. olla avuksi painonpudotuksessa ja edistää normaalia hormonituotantoa.

Kosmeettinen Bellabaci-hoito

Kauneustrendit ovat viime aikoina keskittyneet enenevässä määrin luonnollisiin, manuaalisiin hoitomenetelmiin. Erilaiset kasvojen lihaksia aktivoivat kasvojoogat ja -jumpat ovat lisänneet suosiotaan. Bellabaci-hoitomenetelmä on vastaus holistisia hoitomenetelmiä kaipaaville ja niistä kiinnostuneille. Bellabacin kasvojen imukuppihieronta on luonnonmukaisista kasvojen kohotusmenetelmistä ja antiagehoidoista tehokkain ja nopeavaikutteisin hoito. Jo muutaman hoitokerran jälkeen kasvojen muoto alkaa muuttua, nestekierto ja rasva-aineenvaihdunta aktivoituu, kasvojen lihakset kiinteytyvät ja ihon väri paranee.

Kosmeettinen Bellabaci-hoito auttaa vähentämään selluliittia mm. parantamalla verenkiertoa, lymfanestekiertoa ja ihon rakennetta stimuloimalla fibroblastin kollageenin ja elastiinituotantoa. Menetelmä stimuloi rasva-aineenvaihduntaa rasvasoluissa, jolloin kudos alkaa elpymään, nestekertymät vähenevät ja rasvasolut kutistuvat ja näkyvä selluliitti eli appelsiini-iho tasoittuu.

Ihon hoidossa menetelmän avulla voidaan parantaa verenkiertoa ja lisätä ihon joustavuutta, vahvistaa ihon uusiutumiskykyä ja sen kestävyyttä ulkoisia haittatekijöitä vastaan, kiinteyttää rasvakudosta, parantaa ihon väriä ja rakennetta, pehmentää arpikudosta, häivyttää venymäarpia ja laajentuneita hiusverisuonia, sekä edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon.

Onko niskassasi emännän patti?
Bellabaci-hoito auttaa myös turvotuksen vähentämiseen

Bellabaci-hoitomenetelmä toimii mainiosti myös paikallisesti esimerkiksi kirurgisten toimenpiteiden jälkeen turvotuksen vähentämiseen. Hoito tehoaa erityisesti niska-hartia-alueelle syntyvään nk. emännän pattiin. Hiirikäden hieronta imukupilla on myös loistava ja tehokas itsehoitomenetelmä.

Bellabaci, luonnosta!

Menetelmästä ainutlaatuisen tekee se, että hoitotuotteina käytetään Bellabacin kehittämiä luonnonmukaisia, aromaterapeuttisia hoitoöljyjä, -emulsioita ja -voiteita. Teitpä sitten imukuppihierontaa tai kuivakuppausta, niin tarvitset aina ihoa vasten välittäjäaineen, jotta kuppi liukuu eikä aiheuta kitkaa iholla. Kuivakuppauksessa kupit jätetään staattisesti paikoilleen öljytylle iholle. Kaikissa hoitotuotteissa on pohjamateriaalina luonnonmukainen kookosöljy siksi, että se ei imeydy ihoon kovin nopeasti ja siten mahdollistaa työskentelyn pidempään. Lisäksi käytetään mm. ruusunmarja-, porkkanansiemen-, baobab-, marula- ja arganöljyä, joilla kaikilla on loistavia ominaisuuksia ihon hoidossa.

Tuotteiden sisältämät aromaterapeuttiset ainesosat ovat luonnonmukaisia ja puhtaita. Jokainen hoitotuote on kehitetty siten, että juuri kyseisen hoitotuotteen ominaisuudet tukevat kohdealueen hoitoa. Tuotteiden tuoksumaailma on miellyttävä eikä ärsytä herkintäkään nenää tai ihoa. Hoitotuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille.

Bellabaci-hoitomenetelmästä sanotaan, että se on aromaterapeuttista ja lymfaattista imukuppihierontaa. Hoitotuotteiden aromaterapeuttisilla ainesosilla tehostetaan ja tuetaan imukuppihieronnan tehoa, kun tarkoin valitut hoitotuotteiden aromaterapeuttiset ainesosat saavat vaikuttaa ihon, kehon ja mielen tasolla.

Hoitotuotteet jotka vaikuttavat jopa ruuansulatukseen sekä aineenvaihduntaan!

Selluliittihoidossa käytettävä Cellulite be gone-hoitoemulsio sisältää marulaöljyä, jolla on ihon elinvoimaa palauttava, juonteita ja ryppyjä tasoittava ominaisuus. Moringaöljy on ihonhoidon superöljy, koska se korjaa ja uudistaa ihoa sekä vähentää talin eritystä. Tuotteen sisältämät buchuöljy ja korianteriöljy parantavat ruuansulatusta ja vauhdittavat aineenvaihduntaa. Bellabacin suosituin antiage-tuote Skin get a life-hoitoemulsio sisältää salviaöljyä, jolla on muun muassa talintuotantoa säätelevä ominaisuus. Lisäksi se sisältää neroliöljyä, mikä on erinomainen lisäämän ihon kimmoisuutta ja hidastamaan ihon vanhenemista.

Mistä Bellabaci-hoitoa saa?

Bellabaci-hoitoloita on ympäri Suomen etenkin isommissa kaupungeissa. Bellabaci on pääsääntöisesti kehitetty ammattilaiskäyttöön kauneushoitoloihin ja kylpylöihin. Viime vuosina myös kotihoitotuotteet ovat olleet suosittuja. Suosittelemme kotihoitotuotteita hoitolassa tehtävän sarjahoidon tueksi, etenkin selluliittihoidoissa. Selluliittihoidossa tärkeää on ymmärtää se, että selluliitti on muodostunut vähitellen, joten sen hävittäminenkin on pitkäkestoinen projekti, johon on syytä sitoutua parhaiden tulosten saamiseksi.

 

Kaikki kotihoitotuotteet löytyvät verkkokaupastamme www.bellabaci.fi

Koulutamme kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisia ympäri Suomen viikonloppuisin koulutuksissamme. Löydät lisätietoa koko vartalon Bellabaci-hoitomenetelmän koulutuksista kotisivuiltamme www.avelida.fi/koulutukset

 

Tutustu somessa:

Facebook Instagram

 

Oikein kaunista syksyä sinulle ja tavataan ILoveMe-messuilla!

 

Osta liput I love me -tapahtumaan!