Skip to content

Nanso – hyvä olo ja kaunis arki

 

 

 

 

 

Nansolla on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki. Suunnittelumme keskiössä on halu vaalia laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä.

Ajattomissa mallistoissamme skandinaavinen selkeys kohtaa suomalaisen kuosisuunnittelun: selkeälinjaiset klassikkotuotteet saavat tasapainonsa uniikeista ja yksityiskohtaisista printeistä. Kauniit printit ovatkin monelle tunnistettava piirre Nanson vaatteissa.

Syksyn neuletrendit

Syksyn neuletrendeissä korostuvat laadukkaat materiaalit, ajattomat leikkaukset ja nostalgisuus. Klassiset mallit saavat särmää menneiltä vuosikymmeniltä ja pienistä yksityiskohdista. Hihojen rypytykset, raikkaat raidat ja oversize-malliset leikkaukset tuovat kontrastia selkeälinjaisiin malleihin.

Sesongin keskeinen trendi on myös mukavuus. Yksivärinen neuletunika yhdistetään neulehousujen kanssa, eikä harmonisen asukokonaisuuden käyttö rajoitu enää vain arkeen – oikeiden kenkien kanssayhdistettynä mukava neuleasu puetaan myös juhlamenoihin

Trendikkäin vaate kestää aikaa

Parhaat asiat elämässä kestävät aikaa – niin myös Nanson vaatteet. Nanson juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa, mikä näkyy myös suunnittelufilosofiassamme. Tuotteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään aikaa niin laadullisesti kuin tyylillisesti.

Suunnittelemme tuotteet Helsingissä Sörnäisissä ammattitaitoisella ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvalla tiimillä. Tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan, sovitetaan ja koekäytetään, jotta niissä toteutuu Nansolle omaleimainen muotokieli, laadukkaat toteutustavat ja käyttömukavuus.

Nanson valikoimasta löydät naisten pehmeät neulepuserot, neulemekot ja neuletakit, jotka on suunniteltu lämmittämään omistajaansa vuodesta toiseen. Syksyn trendikkäin vaate kestää aikaa – teet ehdottomasti isoimman vaatteisiin liittyvän ympäristötekosi, kun ostat laadukkaita tuotteita harkiten, pidät niitä pitkään ja hoidat niitä ohjeiden mukaisesti.

Nanso.com