Skip to content

Esittelyssä uudistunut Tender Care -hoitovoide!

Klassikkojen klassikko eli rakastettu Tender Care -hoitovoide on uudistunut! Lue alta, mitä Oriflamen ikoniselle monitoimivoiteelle kuuluu nykyään.

Suloinen Tender Care -voide on kiistämättä Oriflamen rakastetuin ja tunnetuin tuote jo 1970-luvulta lähtien. Tender Care sopii täydellisesti käsilaukkuun tai yöpöydälle, ja sillä on upea kyky pehmentää ja suojata kuivia huulia ja ihoa kaikkialla kehossa. Oli kyseessä huulet, kädet tai kynsinauhat, niin Tender Care hoitaa.

Miksi legendaarisen Tender Care -voiteen koostumus päätettiin uudistaa?

Halusimme tehdä koostumuksesta entistä ekologisemman, joten korvasimme raaka-aineet uusiutuvilla vaihtoehdoilla – auringonkukka- ja risiiniöljyllä – ja nyt Tender Care sisältää 99,9 % luonnollisia aineosia! Muutoksista huolimatta pidimme huolen, että koostumus ravitsee ihoasi vähintään yhtä hyvin kuin aiemminkin (uskolliset Tender Caren käyttäjät varmistivat tulokset!). Tender Care on siis edelleenkin Tender Care – mutta luonnollisempi. Viimeistelläksemme kruunaamattoman kuningattaremme uudistuksen, päivitimme samalla myös pakkauksen designin entistäkin upeammaksi.

Luonnolle ystävällisempi pakkaus <3

Kehitimme pakkaussuunnittelua niin, että muovia on nyt jopa 20 % vähemmän. Vähemmän muovia tarkoittaa vähemmän jätettä, joten Tender Care -purnukan ympäristöjalanjälki on huomattavasti aiempaa pienempi. Myös purkin aukkoa levennettiin. 

Kuivuutta vastaan – missä, milloin ja kenelle vain!

Tender Care -voiteen paras ominaisuus on se, että voit käyttää sitä koko keholla. Perinteisten käyttötarkoituksien lisäksi (esimerkiksi kuivat huulet sekä kyynärpäiden ja kantapäiden iho) Tender Carea voidaan käyttää myös monilla muilla tavoin. Tässä on joitakin vähemmän tunnettuja hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten saat Tender Care -voiteesta kaiken irti:

  • Käytä voidetta kulmakarvageelin sijasta taltuttaaksesi ”liian innokkaat” karvat.
  • Saat luonnollisen kiillon sivelemällä voidetta poskipäillesi.
  • Taputtele voidetta nenänpieliin.

Olemme ylpeitä siitä, että ikoninen, vuosikymmeniä myynnissä ollut tuote voi jatkaa voittokulkuaan ympäristöystävällisempänä, mutta yhtä ravitsevana ja tehokkaana.

Uudistunut Oriflame App

Lataa Oriflame App tästä!

Hauskaa shoppailua!