Skip to content

 

 

 

Karsi ylimääräinen ja keskity olennaiseen

Puhdistamo

 

 

Miten ravintolisiä, energiajuomia ja superfoodeja valmistavan yrityksen ajatusmaailma sopii yhteen tämän otsikon kanssa? Ehkä hieman yllättävästi – oikein hyvin.

Harva ihminen ei tänä päivänä koe elämäänsä ajoittain stressaavaksi ja ylitsepursuavan täydeksi. Olemme todella kaukana satojen ja tuhansien vuosien takaisesta, mahdollisesti yksinkertaisemmasta maailmanmenosta. Ja hyvä niin! (Kiitos sähkö ja internet 🙏 )

Asiat voi kuitenkin aina viedä myös liian pitkälle. Ja koko elämän läpi kulkeva kiireen, stressin ja riittämättömyyden tunne on korkea hinta maksettavaksi näennäisesti helpommasta ja mukavammasta elämästä.

Olemme tarkkailleet tilannetta omasta näkövinkkelistämme – ja huomanneet, että on muutoksen aika.

Puhdistamon tarkoitus on alusta alkaen ollut viedä Suomen ravintokulttuuria parempaan suuntaan ja auttaa mahdollisimman montaa ihmistä kohti terveellisempää elämää. Mitä se sitten tarkoittaa tänä päivänä?

Vastaus on selvä: keskittymistä olennaiseen.

Meidän tapauksessamme se tarkoittaa konkreettista keskittymistä vain niihin asioihin ja ainesosiin, joilla on merkitystä. Kaiken ylimääräisen pois karsimista. Puhtaita ja tehokkaita tuotteita, joilla on myös taatusti haluttu vaikutus.

Sinun tapauksessasi se voi tarkoittaa oman elämän inventaariota, tärkeiden asioiden optimointia ja vähemmän tärkeiden juttujen karsimista. Keskittymistä siihen, mikä tuo sinulle eniten – oli se sitten iloa, hyvinvointia, menestystä tai mitä tahansa oletkin hakemassa.

Meidän mielestämme on aika tuoda enemmän olennaista takaisin ihmisten elämään. Toivomme myös, että voimme tarjota sinulle tietoa ja tuotteita, jotka auttavat sinua tällä matkalla.

puhdistamo.fi