Skip to content

Ruohonjuuri – juuresta latvaan vastuullista ja päästä varpaisiin hyvää oloa!

Ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuren osastolla pääsi vuoden 2022 I love me -messuilla fiilistelemään juuresta latvaan vastuullista ja päästä varpaisiin hyvää oloa. Olemme halunneet tehdä jo vuodesta 1982 asti hyvän puolella olemisesta mahdollisimman helppoa ja elämäntehtävämme näkyi luonnollisestikin myös messuilla. Osastollamme pääsi tutustumaan asiantuntijoidemme valmiiksi kuratoimaan laadukkaaseen valikoimaan luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, luomupurtavaa ja hemmottelutuotteita.

Hersyvän iloiseen ja sydämellisen lämpimään messutiimiimme mahtui rautaista ammattitaitoa. Ravintoterapeuttimme Eikku ja kosmetologimme Heidi johdattivat messuilijoita vähän syvemmällekin kosmetiikan ja ravintolisien saloihin.

Vuonna 2022 hajusteettomuus, herkän ihon tuotteet sekä vegaaniset tuotteet olivat yhä enemmän kuluttajien suosiossa ja tullessasi vierailemaan osastollemme pääsi tutustumaan mm. luonnonkosmetiikkaan, jolle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Slow beauty – Less is more

Esittelimme I love me -messuilla Slow Beuty – teeman, johon kuuluu paljon suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

– Tuomme esille muun muassa monitoimituotteita ajatuksella less is more. Ajatukseen kuuluu, että yhdellä tuotteella voi tehdä enemmän ja näin myös käyttää vähemmän eri tuotteita, jolloin kauneudenhoito on ekologisempaa, totesi asiakaskokemusjohtajamme Päivi Korteniemi. Kauneudenhoitotuotteissa korostuu myös herkän ihon tuotteet sekä ikääntyvän ihon hoitaminen.

Suomalainen metsä ja hyvinvointi

Palautuminen on ollut pitkään trendinä hyvinvoinnin alalla ja trendi kasvaa yhä. Stressiin, uneen ja jaksamiseen kiinnitetään huomiota tarkemmin ja sen ympärillä olevat tuotteet kiinnostavat. Moni pohtii tälläkin hetkellä, miten arkeen saisi lisää energiaa, kun kolea ja pimeä talviaika pian koittaa.

Immuniteetin vahvistaminen, suoliston hyvinvointi ja energian tuominen syksyyn ovat nyt vahvasti esillä ja ajankohtaisia. Suomalaisesta metsästä saatavat raaka-aineet ovat meille Ruohonjuuressa sydämen asia. Funktionaaliset sienet ovat yksi metsiemme mahtavimmista aarteista ja Kääpä Mushrooms tarjoaa mukavasti vaihtoehtoja, joihin messuilla saattoi tutustua.

Slow life

Hyvinvointi voi koostua monesta eri palasta: kauneudesta, superfoodista, ravinnosta, ruuasta ja kosmetiikasta. I love me -messuilla meillä oli esillä myös slow life -hyvän olon tuotteita, joiden avulla voi luoda hyvän olon kiireetöntä tunnelmaa kotiin ja tehdä pieniä hoitorituaaleja itse.

Esimerkiksi eteeriset öljyt, naamiot, spa- ja saunatuotteet sekä koristekivet ovat hyvän olon tuotteita, pientä luksusta elämään.

Tällä hetkellä me kaikki varmasti kaipaamme inspiroitumista ja uusia keinoja jaksamiseen. Stressitekijöitä on niin paljon, että itsestään huolehtiminen on nyt entistäkin tärkeämpää. Toivommekin, että messuilta tarttui takataskuun ideoita ja keinoja siihen, miten palautua ja panostaa itseensä.