Skip to content

 

 

                                             

 

 

                 

Yotuel – luonnollisen kaunis hymy ja raikas hengitys vastuullisesti

Hellävarainen Yotuel-tuotesarja kirkastaa kauniin hymysi entistä tehokkaammin ja vastuullisemmin.

Hammaslääkäreiden kehittämät Yotuel-tuotteet ovat hammastahnojen aatelia ja valkaisevat hampaita turvallisesti. Yotuel-tahnat eivät vahingoita hammaskiillettä. Uusitun koostumuksensa ansiosta ne suojaavat suuta reikiintymistä vastaan entistä tehokkaammin.

Yotuelit on nykyisin pakattu ympäristöä kunnioittaviin pakkauksiin. Materiaalina on käytetty kierrätettyä muovia ja ainoastaan FSC-sertifioiduista metsistä saatua raaka-ainetta.

Yotuel

Valitse itsellesi sopivin Yotuel-tahna päivittäiseen käyttöön

Onko kahvi, tee, punaviini tai hedelmät jättäneet tummentumia hampaiden pinnalle?

Yotuel Classic ja Yotuel Pharma -tahnat valkaisevat hampaita irroittamalla tummentumia kiilteen pinnalta. Classicin ja Pharman valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan, papaijan ja ksylitolin, entsymaattiseen yhteisvaikutukseen.

Classic-tahnan hankausarvo (RDA) on 40 ja Pharman 36. Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena, kun hankausarvo on alle 100.

Yotuel Pharma sisältää B5-vitamiinia, joka hoitaa ja suojaa ikeniä. Sopii erityisesti aftaherkille. Sopii nyt myös raskaana oleville ja vegaaneille.

Yoteul Classic ja Pharma

Haluaisitko kirkkautta hymyysi?

Yotuel All-In-One -hammastahnat valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella. Silmin havaittavia tuloksia on mahdollista saada jo kahden viikon säännöllisellä käytöllä. Valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin, ei hankaukseen. Yotuel All-In-One -hammastahnoissa on kaksi makua Snowmint ja miedomman makuinen Wintergreen; niiden hankausarvo (RDA) on 82. Voit myös hyvin vuorotella Yotuel Classicin tai Pharman ja Yotuel All-in-Onen käyttöä.

Nyt entistä suojaavampi ja hoitavampi koostumus!

Yotuel All-In-One Wintergreen

Yotuel All-In-One Snowmint

Yotuel takaa myös raikkaan hengityksen – luonnollisesti

Yotuel-sarjassa on myös hammaslääkäreiden kehittämät Breath-tuotteet. Ne on tarkoitettu pahanhajuisen hengityksen raikastamiseen. Vaikuttavina aineina ovat luonnon omat aineet, kuten oliivi-, piparminttu- ja persiljansiemenöljy.

Yotuel Breath -tuotesarja sopii päivittäiseen käyttöön. Tuotteet eivät sisällä suun luontaiseen bakteeritasapainoon vaikuttavia (kuten klooriheksidiini tai alkoholi) tai hampaita värjääviä aineita.

Yotuel Breath kapselit ja suusuihke

Yotuelit löydät apteekeista, Stockmann- ja Sokos-tavarataloista sekä Emotioneista.