Bodypainting hurjimmillaan ja hienoimmillaan SM-kilpailuissa

 

Bodypainting eli vartalomaalaus taidetta pääset ihailemaan taas I love me -messuilla. Messuilla järjestetään jo perinteeksi muodostuneet bodypainting ja maskeerauksen SM-kisat, jossa parhaat vartalomaalaustaitelijat ottavat mittaa toisistaan yhä hienommilla teoksillaan. Kotimaamme juhlavuoden kunniaksi kilpailussa tulee näkymään 100-vuotias Suomi. Tule kannustamaan mielestäsi paras teos voittoon!

Bodypaintingissä maalataan ihmisen kehoon erilaisia kuvioita ja kuvia, joista syntyy jokaisesta pieni taideteos. Maalauksen apuna voi käyttää erilaisia koristeita kuten timantteja tai asusteita. Bodypainting kerää katseita ohjelmanumeroillaan ja mallit ovat kuin käveleviä taideteoksia. Pääset ihailemaan kilpailijoiden maalaustekniikoita ja sitä, kuinka he maalaavat mallit alusta loppuun. Upeat näytökset kiinnostavat varmasti kaikkia, joissa valitaan SM-voittaja.

Tule koko perheen kanssa I love me -messuille. Bodypainting on niin kiehtovaa, että myös lapsilla riittää katseltavaa ja tekemistä. Ehkä voitte ottaa mallia seuraavia juhlia tai naamiaisia varten.

 

Liity heti I love me -messuklubiin, jotta kuulet messuista ensimmäisenä ja saat messutarjouksia jo etukäteen.

I love me -messuklubiin

Bodypainting

Bodypainting valmiina