Skip to content

Forum-lava

Forum on kauneuden keskipiste, niin ulkoisen kuin sisäisenkin

Forum – kauneuden keskipiste

Ohjelmasta löytyy paljon puhetta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja niin ikään myös ihonhoito- ja meikkausvinkkejä. Forum-lavalla on myös ohjelmaa kauneuden alan ammattilaisille!

Katso muut lavat

Ohjelmatärpit

Elviira Krebber, Diplomiravintoneuvoja, keto coach, kirjailija-bloggaaja ja Ketokamun perustaja

Tule kuuntelemaan puhtaan ketoruokavalion vaikutuksista hyvinvointiin ja terveyteen! Elviira Krebber opettaa minkälainen on puhdas ketoruokavalio ja miten sillä voi vaikuttaa jo olemassa oleviin terveysongelmiin tai ehkäistä tulevia ongelmia.

Veera Nurmela, kosmetiikka-asiantuntija YAMK-estenomi, Bearelin myymäläpäällikkö

Korealaisesta kosmetiikasta on liikkeellä paljon erilaisia harhaluuloja. Puheenvuorossa käymme läpi korealaisen kosmetiikan yleisimmät myytit korealaisesta ihonhoidosta ainutlaatuisiin ainesosiin. Murskataanko etanat etanaseerumia varten? Valkaiseeko korealainen kosmetiikka ihon? Sisältääkö korealainen kosmetiikka epäilyttäviä ainesosia? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen puheenvuoromme aikana.

Heidi Seppälä, Oman voiman vahvistaja

Huomaatko tilanteita elämässäsi kun mukaudut ympäristön mukaan, et uskalla aina sanoa mitä mieltä todella olet vaikka sisimmissäsi haluaisit sanoa? Koet epäonnistumista, turhautumista ja huomiosi menee liikaa muihin ihmisiin. Katsot ihailevasti henkilöitä, ketkä ovat todella rohkeita ja uskaltavat olla täysin omia itseään tilanteessa kun tilanteessa. Tule kuulemaan miten sinäkin voit löytää rohkeuden ja voimaantua. Ymmärrät luennon jälkeen mitä sinun tulee tehdä, jotta pystyt olemaan rohkea. Lisäksi saat tietää mitä yhteyttä on rohkeudella ja haavoittuvaisuudella ja miten niillä on olennainen yhteys miellyttämiseen.

Jina Lee

Miten paluu luonnollisiin ainesosiin auttaa tulevaisuuttamme kestävässä elämässä?URANG matkustaa maailmalla etsien parhaita ainesosia, joilla on aito vaikutus elämään. Korealainen Jina Lee on kahden lapsen äiti ja holistinen aromaterapeutti, joka loi 6 vuotta sitten ihonhoitosarja URANGin, jonka keskiössä on aidosti luonnolliset ja orgaaniset ainesosat, jotka ovat turvallisia koko perheelle.

Kati Partanen ja Veera Brückler, TwistBe

Osaatko sinä valita omalle ihollesi sopivat ihonhoitotuotteet? Tiedätkö mitä kosmetiikkatuotteesi sisältävät? TwistBe ihonhoidon asiantuntijat auttavat optimoimaan ihonhoitorutiiniasi konkreettisiin vinkein!

Einat Dan

Kansainvälisesti tunnettu meikkaaja-maskeeraaja Einat Dan opettaa demossaan I love me:n lavalla, kuinka luoda luonnollinen ja virheetön iho - ja kuinka toisaalta saada aikaan näyttävä muotilook!

Leena Pennanen, meditaatio-ammattilainen

Tunneäly tuo voimaa arkeesi ja sen perusta on kehotietoisuus. Kehität sitä helposti mindfulness-harjoitteiden avulla. Saat vinkkejä miten hyväksyntä, ystävällisyys syventävät kehotietoisuutta ja läsnäoloa. Opit miten mindfulness on kykysi elää elämääsi riippumatta tunnetiloistasi.

terveydenhoitaja Anna-Sofia Waltari ja erikoislääkäri Sami Lehtinen

Mistä esteettisissä hoidoissa oikein on kyse? Kuka hoitoja tekee, ovatko hoidot turvallisia? Mitkä tekijät vaikuttavat hoidon onnistumiseen? Kerromme sinulle totuuden pistoshoitojen takaa.

Piritta Fors, Lounkos

Maailma muuttuu kiihtyvästi ja kuluttajien tarpeet sen mukana. Tule kuuntelemaan tulevaisuuden trendeistä kosmetiikassa. Tulevaisuudentutkija ja luonnonkosmetiikkayritys Luonkosin toimitusjohtaja Piritta Fors kertoo nousevista trendeistä ja hiljaisista signaaleista.

Outi Broux, stylisti

Sinun hiuksesi ovat ainutlaatuiset ja myös hiusten muotoiluun tarvittavien laitteiden tulisi mukautua juuri Sinun hiustesi tarpeisiin. Älykkäät muotoilulaitteet oppii ja muistaa juuri sinun hiuksillesi optimaaliset asetukset. Ammattimainen koko päivän kestävä lopputulos jokaisella käyttökerralla!

Ujuni Ahmed

Millaista on ollut kasvaa naiseksi Suomessa, kun on muuttanut tänne Mogadishusta 3-vuotiaana. Ahmed kutsuu kuulemaan keskustelemaan teemoista, joista on maahanmuuttajataustaisena naisena suomalaisessa yhteiskunnassa vaikea puhua. Puheenvuoron tarjoaa WSOY.

Päivi Kurman

Tule kuuntelemaan mitkä ovat kauden muodikkaimmat kynsivärit ja -tekniikat. Kuulet myös vinkit mistä kynsimuoti syntyy, mikä on somen vaikutus ja miten itse voit ennakoida tulevan kauden ilmiöitä pysyäksesi trendeissä mukana!