Skip to content

Korealainen ihonhoito

Ehkäise ihon ikääntymisen merkkejä ja houkuttele ihosta esiin sen parhaat puolet korealaisella ihonhoidolla.

Mikä ihana iho! – Korealainen kauneudenhoito pähkinänkuoressa

Korealainen kauneudenhoito eli K-Beauty on ihonhoidon megatrendi. Korea-metodin tavoitteena on ehkäistä ihon ikääntymisen merkkejä ja houkutella erityisen kosteuttamisen avulla ihosta esiin sen parhaat puolet. K-Beautyyn perehtyminen palkitsee, sillä ihon uusi kuulaus ja hehku saattavat yllättää.

Mitä tuotteita ja menetelmiä K-Beauty käyttää?

Korealaiselle ihonhoitorutiinille tyypillisiä ovat monivaiheiset ihonhoitorutiinit kuten kaksoispuhdistus sekä puhdistusrituaalit, hoitotuotteiden kerrostaminen eli layering, lukuisat erilaiset hoitosuihkeet, seerumit ja mistit sekä liinamaskit eli sheet maskit.

Kaksoispuhdistuksessa iho puhdistetaan huolellisesti kaksivaiheisesti. Ensin kuivalle iholle laitetaan puhdistusöljy tai muu rasvaa sisältävä puhdistustuote. Öljy tarttuu meikkiin ja liottaa iholta tehokkaasti ylimääräistä talia. Öljypuhdistus poistetaan iholta toisella pesevämmällä puhdistustuotteella (esim. puhdistusvaahto tai -geeli), joka huuhtelee iholta öljyn ja muut epäpuhtaudet. Ihohuokoset puhdistuvat perusteellisesti ja ihon kosteuttaminen voi alkaa!

Layering tarkoittaa sitä, että puhdistetulle iholle laitetaan kevyitä vesimäisiä ja siten kosteuttavia hoitokoostumuksia yksi toisensa jälkeen. Kerrosten annetaan aina välissä hetken imeytyä. Ihoon pakataan kosteutta; se kosteutetaan täydellisesti yksi askel kerrallaan, kevyistä koostumuksista täyteläisempiä kohti. Ensimmäisenä puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan kasvovesi eli toner. Kasvovesikerroksia voi laittaa useita. Kasvovesikerrosten jälkeen on vuorossa ohut, vesimäinen kosteusvoide kuten lotion, sen jälkeen täyteläisemmät ja rasvaa sisältävät koostumukset kuten creamit ja öljyt, jotka lukitsevat kosteuden ihoon. Päivärutiinissa viimeiseksi tulee meikki, jonka päälle voi vielä pitkin päivää suihkia kuulautta lisäävää mistiä.

Whamisa on korealaisen kauneudenhoidon luonnonkosmetiikkatähti

Kosmetiikkasarja Whamisa on yksi harvoista luonnollisista K-Beauty -brändeistä. Se edustaa luonnollisessa ja puhtaassa muodossa K-Beautyn parhaita ominaisuuksia; korkeatasoista teknologiaa, huikeita kasviraaka-aineita sekä kevyitä ja superkosteuttavia koostumuksia. Syksyllä 2022 Suomessa ja I love me -messuilla lanseerattiin myös kiinnostava uusi korealainen luonnonkosmetiikkamerkki Urang. Hienostunut Urang yhdistää korkealaatuiset luonnon raaka-aineet ja aromaterapian korealaiseen ihonhoitorutiiniin.

Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä ja lisäksi raaka-aineita on fermentoitu tehokkuuden lisäämiseksi. Fermentointi tehostaa ja voimistaa raaka-aineiden vaikutusta sekä parantaa vaikutusten kestoa. Kokeile korealaista kauneudenhoitokonseptia tutustumalla Whamisaan:

  • Testaa Sheet Mask! Whamisan Sheet Mask -geelinaamiot ovat täynnä kosteutta. Laita geelimaski kuiville puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa noin puoli tuntia. Naamiosta kasvoille jäävää nestettä ei huudella pois.
  • Jos valitset vain yhden – ota kasvovesi! Whamisan Tonereissa on geelimäinen ja täyteläinen koostumus, joka lähestyy jo seerumia. Deep Rich Toner on hoitotiivistettä, joka pelastaa ihon kuin ihon. Kerrosta ja ”juota” kasvovettä ihollesi kerros toisensa jälkeen.
  • Peeling Mitt on Whamisan kiinnostava rakeeton kasvokuorinta. Kertakäyttöiset kuorintalaput sisältävät betaiinisalisylaattia, joka kirkastaa, uudistaa ja raikastaa ihon.

 

Jolie oli mukana I love me 2019 -messuilla. Osastolla pääsi tutustumaan korealaiseen ihonhoitorutiiniin sekä Whamisaan ja Urangiin.

Haluatko saada I love me:n uusimmat blogikuulumiset, ohjelmajulkistukset sekä edut suoraan sähköpostiisi?

Liity messuklubiin