Skip to content

ILM x MIELI ry

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n asiantuntijat esiintyvät messuilla ja antavat messuvieraille henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiin. Yhteistyö näkyy ainutlaatuisella tavalla myös Vuoden nuori suunnittelija -kilpailussa, sillä kilpailutehtävään sisältyy Mielinauhan 2024 suunnittelu.

Mielen hyvinvointi näkyy tulevana syksynä entistä vahvemmin I love me -messujen ohjelmassa.

I love me -messuilla painotetaan tänä vuonna mielen hyvinvointiin ja sen tärkeyteen. Mielen hyvinvointi näkyy ohjelmatarjonnassa ja esimerkiksi Vuoden nuori suunnittelija -kilpailussa.

MIELI ry:n asiantuntijat puhuvat messuilla mielen hyvinvointiin liittyvistä aiheista ja keskustelua voi jatkaa MIELI ry:n osastolla ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa.

Vuoden nuori suunnittelija 2023 ideoi seuraavan Mielinauhan

Yhteistyö näkyy ainutlaatuisella tavalla myös perinteikkäässä Vuoden nuori suunnittelija -kilpailussa.
Suomen pitkäaikaisimmassa ja arvostetuimmassa vaatesuunnittelukilpailussa alan opiskelijat näyttävät kykynsä suunnittelemalla kilpailuteeman mukaisen vaatteen tai asukokonaisuuden.  

Tällä kertaa osallistujat pääsevät luonnostelemaan varsinaisen kilpailutyönsä ohella myös Mielinauhan.  

Mielinauha on MIELI ry:n vuosittainen valtakunnallinen kampanja, joka muistuttaa kaikkien oikeudesta hyvään mielenterveyteen. Vihreä Mielinauha näkyy katukuvassa, kannustaa ihmisiä puhumaan haasteistaan ja vähentää mielen ongelmiin liittyvää leimautumista. 

 

Lue lisää mielen hyvinvoinnista