Skip to content

I love me 18.–20.10.2019

Testaa joogaa ja muita hitaita lajeja syksyn ihanimmassa tapahtumassa.

Osta liput!

Jooga on monipuolisesti esillä

I love me -messuilla keskitytään myös joogaan. I love jooga -hallissa pääset kokeilemaan lyhyissä pätkissä joogaa aloittelijoille tai voit osallistua pidemmille harjoitustunneille. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan vaativimmista helpompiin ja venyttelevimpiin joogalajeihin.

Arki on usein täynnä stressiä ja jooga on siihen hyvää vastapainoa. Jooga on loistava liikuntamuoto, jolla pääset rauhoittumaan ja pääset tilaan, jossa mieli on levollinen. Mikä onkaan ihanampaa, kuin kesken messuja lyhyt joogahetki.
Voit tutustua lajeihin, kuten naurujoogaan tai pilatekseen. Myös jooga-asennot tulevat tutuiksi tunneilla. Lisäksi voit tehdä hankintoja ja ostaa esimerkiksi uudet joogavaatteet.

Miksi jooga?

Joogan avulla voit kehittää itseäsi ja edistää omaa terveyttäsi. Opit tuntemaan itsesi sekä kehosi ja voit kehittää hyvinvointiasi. Harjoituksissa keho, mieli sekä hengitys liittyvät toisiinsa, jonka avulla rentoutuminen, mielen rauhoittuminen sekä fyysinen kunto paranevat.

Joogassa opetellaan hengittämään oikealla tavalla, tasaisesti ja rauhallisesti. Oikeanlainen hengitystapa rauhoittaa kehoa ja mieltä. Joogasta voi saada myös lievitystä kipuihin, kuten pieniin selkävaivoihin tai hartioiden jännitteisiin. Venyttely on monipuolista ja lihaskunto sekä liikkuvuus paranevat kuin itsekseen. Verenkierto vilkastuu, mieli virkistyy ja yleisesti stressi vähenee.

Kokeile joogaa yhdessä tai kaverin kanssa, keskustele joogaohjaajien sekä toisten harrastajien kanssa. Olit minkä ikäinen tahansa, pystyt aloittamaan joogan. I love jooga -osastolla viihtyvät varmasti kaikki.

Liity I love me -messuklubiin, jotta saat messuista tietoa jo etukäteen.

I love me -messuklubiin