Kauneustoimittajien yhdistys palkitsee vuosittain I love me -messuilla kauneusalan mielenkiintoisimmat ja vaikuttavimmat tuotteet tai yritykset Kauneuspilkku-tunnustuksin.

Kauneuspilkut jaettiin I love me -messuilla nyt kahdeksannen kerran. Tällä kertaa toimittajat valitsivat neljä Kauneuspilkku-tunnustuksen saajaa.

Vuoden 2017 Kauneuspilkut

 

Timma Oy

Palvelun kautta kuluttajat löytävät oman alueensa vapaat kauneusalan ammattilaiset nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi Timma on yrittäjälle nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä, joka täyttää yrittäjän ”tyhjätkin” tunnit kustannustehokkaasti. Yrittäjillä on alaan positiivinen ja innovatiivinen asenne.

Greencos Oy

Greencos Oy:n maahantuoma Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik -ihonhoitosarja on BB-voidepioneeri ja herkkäihoisten luottosarja.

Naviter Oy

Suomalainen kasvuyritys, jolla on upeita ihon- ja hiustenhoidon innovaatioita ja tuotteita. Yrityksellä on alalla työllistävä vaikutus ja perheyrityksen osaamisesta ollaan kiinnostuneita myös ulkomailla.

Dyson Supersonic hiustenkuivain

Tehokas ja hiljainen fööni, joka vie hiusten kuivaamisen omalle tasolleen kuluttaja- ja ammattipuolella. Dyson suhtautuu hiusten kuivaukseen intohimolla.

Kauneustoimittajien yhdistys perustettiin syksyllä 2007, ja siihen kuuluu noin 30 jäsentä. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät päätyökseen toimittajina ja tekevät kauneus- ja hyvinvointijuttuja eri medioihin. Suurin osa jäsenistä kuuluu Journalistiliittoon.

 

Tietoa Kauneustoimittajien yhdistyksestä: www.kauneustoimittajat.com