Vuoden Kaunein Sormus 2018

Vuoden Kaunein Sormus on haussa jo yhdennettätoista kertaa. I love me -messuilla lokakuussa pääset ihastelemaan kymmentä kauneinta finaaliin valittua  sormusta.

Osta liput!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailussa etsitään designia, joka ihastuttaa myös Suomen rajojen ulkopuolella ja on valmis maailmanvalloitukseen. Kultasepille suunnattu kilpailu korostaa tänä vuonna suomalaista muotoilua, ja inspiraatiota haetaan suomalaisista naisista. Itse sormuksen lisäksi haetaan tarinoita siitä, miten suomalaiset naiset ovat vaikuttaneet kilpailutöiden suunnitteluun.

Kisan kulku

Kilpailun raati valitsee ehdotuksista 10 finalistia. Sormukset ja niiden suunnittelijat esitellään sekä  I love me -messuilla että Häät-lehdessä lokakuussa 2018.

Kilpailun voittaja valitaan lokakuun ajan Häät.fi-nettisivuilla käynnissä olevassa yleisöäänestyksessä ja voittaja julkistetaan marraskuussa. Palkinnoksi voittaja saa Suomen Messusäätiön lahjoittaman 3000 euron stipendin.

Kilpailuun osallistuvan työn tulee olla Suomessa 1.1.2017 jälkeen suunniteltu ja valmistettu sormus. Kultasepät saavat ilmoittaa omat sormuksensa kilpailuun kesän aikana.

Kilpailun raadissa ovat mukana muun muassa Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja Piia Lehtinen ja radiojuontaja Hanna Kinnunen.