Siirry sisältöön
Lavat

Lavat

Lavat

I love me:n ohjelmasta löydät monipuolisen kattauksen sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin
teemoista.

Areena, Klinikka, Forum ja Lounge- lavojen ohjelmassa on mukana valovoimaisia esiintyjiä sekä innostavia esityksiä ja puheenvuoroja kauneuden, muodin sekä hyvinvoinnin sisällöistä.

Tapahtumassa valitaan Vuoden nuori suunnittelija sekä jaetaan Muodin kiertotalouspalkinto.

Areena on kotipaikka erilaisille mielen ja kehon hyvinvointia lisääville lajeille. Mielenkiintoista puhetta liikunnasta mm. motivaation, ravinnon, ulkoliikunnan ja kotitreenien

näkökulmasta. Areena-lavalla kuullaan liikuntaan, kehonhuoltoon ja hyvinvointiin keskittyviä puheenvuoroja. Mukana on alan asiantuntijoita sekä liikuntalajien uusimpia trendejä

Klinikka-lava pureutuu terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueisiin monipuolisesti. Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijoiden puheenvuoroja ja keskusteluja muun muassa mielen hyvinvoinnista, ihmissuhteista, taloudellisesta hyvinvoinnista, naisten hormoniterveydestä ja hedelmällisyydestä sekä paljon muusta!

Forum-lavalta löytyy puhetta hyvästä olosta, ihonhoito- sekä meikkausvinkkejä. Forum-lavalla on myös ohjelmaa kauneuden alan ammattilaisille.

Muoti on muutakin kuin vaatteita – se on itseilmaisun muoto, tapa viestiä persoonallisuutesi ja ainutlaatuinen viestisi maailmalle. Sukella muodin maailmaan Lounge-lavan inspiroivien puhujien ja upeiden muotinäytösten saattelemana!

Lounge-lavalla esittelyssä myös mielenkiintoisia brändejä ja jaossa tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä.