Skip to content

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa yhä enemmän

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa yhä suurempaa yleisöä ja siksi se on tänä vuonna messuilla isommin esillä kuin aikaisemmin. Listaamme alla syitä, miksi niin monet ovat päättäneet valita nykypäivänä luonnonkosmetiikan kuin tavallisen kosmetiikan. Myös sinä voit kokeilla tuotteita ilmaisin näyttein messuilla.

 

1. Se, mitä laitat ihollesi, näkyy ihosi voinnissa. Ihomme suojaa kehoamme ja luonnonkosmetiikka on lähes 100 % luonnollista ja luonnollisia raaka-aineita. Halutessasi syödä terveellisesti – haluat varmasti myös käyttää terveellisiä tuotteita ihollesi.

2. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä kehollemme haitallisia aineita kuten synteettisiä raaka-aineita tai kemikaaleja, kuten hajusteita tai väriaineita. Luonnonkosmetiikka ei sisällä muovia, silikonia tai teollisuusylijäämiä.

3. Pakkausmateriaalien ekologisuus on myös valvotumpaa ja tarkempaa luonnonkosmetiikassa. Se on siis myös ympäristöystävällisempää.

4. Ostaminen on helppoa. Messuilla pääset tutustumaan eri brändeihin, keillä on vain luonnonkosmetiikkatuotteita. Lisäksi voit olla varma, että Ecocert – ekosertifikaatilla varustetut tuotteet ovat turvallisia luonnonkosmetiikkatuotteita.

5. Pohjoismaiset tuotteet ovat kotimaisia. Suomessa monet yritykset myyvät luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka tulevat läheltä ja ovat kotimaista. Pohjoismainen raaka-aine ja puhtaus ovat hyvä valtti myös kansainvälisille markkinoille.

 

Tule messuille tutustumaan eri näytteilleasettajiin ja löytämään omat luonnolliset tuotteesi. Liity nyt jo I love me -messuklubiin ja saat tiedot uusista messuista ensimmäisenä!

I love me -messuklubiin

Luonnonkosmetiikka

 

Luonnonkosmetiikka testissä