Uudet meikkivinkit

Täydelliset kynnet

Ihanat hoidot

Ajankohtaiset terveysluennot

Breikki joogan parissa

Sykähdyttävät jumppatunnit

Raakaruokaa

Shoppailua

Uusimmat trendit

I love me on hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja tyylin tapahtumakokonaisuus.

Kauneusmessuilta

poimit uutuudet meikkiin, ripsiin, kynsiin, hiuksiin ja ihonhoitoon. Voit kysyä neuvoja suoraan kampaajalta, kosmetologilta ja maskeeraajilta sekä poiketa vaikka kauneushoitolassa. Koe myös upeat maskeeraus-, ja bodypainting-, sekä ripsien-, ja kynsimuotoilun SM-kilpailut.

Terveysmessuilla

saat henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiisi ja pääset keskustelemaan ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden kanssa. Mittauksien ja testien avulla voit kartoittaa nyky terveydentilasi. Löydä vaikka uusi harrastus talven iloksi ja osallistu sporttipuolen monipuolisiin lajikokeiluihin!

Luonnollisesti  

kokoaa tämän hetken uusimmat suuntaukset luonnonkosmetiikasta, luontaisterveydestä, ekologisesta muodista ja luonnonmukaisesta ravinnosta. Messuilla pääset nauttimaan esimerkiksi luontaishoitolan ihanuuksista ja ihastelemaan ekokampaajien värjäysmenetelmiä sekä maistelemaan raakaravintoa. I love jooga alueella voit tutustua joogan eri muotoihin ja ottaa osaa joogatunneille.

Muoti + Koru & kello on Lifestyle!

Upealta Lifestyle-alueelta löydät parhaat Koru & Kello sekä Muodin brändit. Esillä on trendit, asusteet, huippusuunnittelijat sekä viileimmät tyylivinkit. Täydennä tyylisi esimerkiksi uniikilla korulla, kellolla tai sormuksella, joka sopii persoonaasi. Ihaile Suomen suurimpia muotinäytöksiä hallissa 1.