Skip to content

Moderni vai klassinen kello – mallit esillä messuilla

 

I love me -messuilla pääset tutustumaan erilaisiin kellovalikoimiin. Voit ostaa yhden tai vaikka kaksi edullista kelloa arkipäiviin, tai sitten sijoittaa enemmän laadukkaaseen merkkikelloon. Messuilla voit kokeilla, millainen kello sopii juuri sinulle. Värejä, kellotauluja ja rannekkeita löytyy useita erikokoisia ja -näköisiä. Kelloja saa nykyään myös vaihtorannekkeella, jolloin voit vaihtaa erilaisen rannekkeen eri tilanteeseen. Pidätkö mieluummin hillittyä pientä kelloa vai suurta ja näyttävää kelloa? Messuilta löydät jokaisen makuun varmasti jotain.

Jos et ole vielä varma omasta kellomaustasi, voit antaa ammattilaisten suositella, mikä olisi heidän mielestään sopiva kello juuri sinun käyttöösi. He auttavat päättämään, tarvitsetko kellon, joka on vesitiivis vai ei. Tai mitä kaikkia ominaisuuksia voit edes kuvitella kellotauluusi, esimerkiksi päivämäärän tai sekuntiajastimen. Toiset taas ovat klassisen valkoisen kellotaulun ystäviä. Kello voi olla myös urheilukello, josta löytyy sisäänrakennettu aktiivisuusmittari, joka seuraa muun muassa unta, päivittäisiä askelia sekä kulutettuja kaloreita.

I love me -messuilla viihtyvät kaikki! Vaikka kellon päivitys ei vielä olisikaan ajankohtainen, liity I love me -messuklubiin ja kuule tapahtumasta ensimmäisenä.

 

I love me -messuklubiin

Kello esillä

 

Kello messuilta