Skip to content

Laukut esillä messuilla

 

Millainen laukunkäyttäjä sinä olet? Käytätkö aina samaa mustaa nahkalaukkua, vai vaihteletko laukkuja asusteiden ja tarpeiden mukaan? Vai oletko säästänyt kuukausia tai jopa vuosia sitä täydellistä merkkilaukkua?

Käytät millaista laukkua tahansa, voit tulla I love me -messuille tutustumaan syksyn uuteen valikoimaan. Laukut ovat esillä, jotta pääset kokeilemaan ja katsomaan niitä. Kun mieleinen löytyy messuilta, voit hankkia sen heti mukaan. Tietysti messutarjouksin! Messuilta löytyy laukut jokaiselle käyttäjälle: tarvitsit isoa tai pientä. Käytät laukkua sitten olkapäällä, rennosti kyynärtaipeessa tai kädessä roikkumassa – messuilta löydät jokaista mallia.

Messuilta löytyy myös isommat laukut reissua varten tai miesten omat mallit. Ammattilaiset auttavat mielellään löytämään laukun myös lahjaksi esimerkiksi vaimolle tai siskolle.

Tule I love me -messuille kokemaan ihana messutunnelma yhdessä ystävien kanssa. Messuilla on laukkujen lisäksi muita muotituotteita sekä asusteita. Liity I love me -messuklubiin, jotta kuulet messuista ensimmäisenä.

 

I love me -messuklubiin

Laukut näytöksessä

Laukut esillä