Skip to content

Miesten parta- ja hiustyylit

Parturipalveluissa tarjonta ei vielä vastaa kasvavaan kysyntään.

 

Miesten vaatimustaso on noussut parturipalveluissa

Miehistä on tullut entistä tyylitietoisempia. Miehetkin haluavat näyttää ja tuoksua hyvältä. He tietävät, miltä hiusten tulisi näyttää ja miltä oman ihon tuntua.

Miehet kasvattavat harkitusti tyylikkään sängen tai tuuhean parran, jonka he siistivät ja viimeistelevät huolitellun näköiseksi. Hiukset leikataan ja muotoillaan tyylikkääksi.

Nõberu of Swedenin Suomen maahantuoja Tomi Yrjänä on huomannut myös omassa hiusstudiossaan tämän muutoksen miesten kauneudenhoidossa. Ja se on mahtavaa!

Valitettavasti tarjonta ja tietoisuus ammattilaisilla ei pysty tällä hetkellä vastaamaan kasvavaan kysyntään.

–Edelleen miesten hiusten leikkausta pidetään pakollisena pahana, joka saa kestää vain 20 minuuttia. Vaikka miehellä olisi halu saada enemmän ja hän olisi valmis maksamaan tunnin työstä sekä lisäpalveluista, Tomi Yrjänä hämmästelee.

Vanhentuneen asenteen huomaa myös parturi-kampaajien hiuskoulutuksista. Vaikka parturi-kampaajien asiakkaista puolet on miehiä, alan koulutuksista 90 prosenttia koskee vain naisten hiustyylejä.

Myös miesten klassisen maskuliiniset leikkausmallit ovat jääneet unholaan. Miehille tehdään paljon maskuliinisen ja feminiinisen leikkauksen välimuotoa.

Parhaiten miesten kasvojen malliin sopivat kulmikkaat ja laatikkomaiset hiustyylit. Naisten kasvoja imartelevat pyöreämmät ja pehmeämmät mallit.

Palvellaanko miehiä yhtä hyvin kuin naisia?

Kosmetiikkamarkkinoiden kuvitellaan olevan edelleen pelkästään naisten vallassa ja se näkyy. Nyt on aika muuttaa asennetta ja kohdata mies yhtä tärkeänä asiakkaana kuin nainenkin.

–Tässä on bisneksen paikka kaikille, jotka ymmärtävät kasvattaa tuotevalikoimansa tarjontaa vastaamaan tätä päivää ja miesten tarpeita! Miehiä ja naisia on määrällisesti yhtä paljon, joista vain toista palvellaan hyvin tällä hetkellä.

Tomin mielestä tuotteiden suosittelua miehille arkaillaan turhaan. Lisäpalveluista ja tuotemyynnistä olisi kuitenkin saatavissa lisäeuroja sekä paremmin palveltuja asiakkaita.

– Opettakaa miesasiakkaillenne pyytämättä, kuinka heidän hiuksensa muotoillaan hyvännäköiseksi. Myykää asiakkaalle harkiten valittu hiustuote, kuten hiuslakka tai vaha. Tuotteiden suosittelu on hyvää palvelua, ei tyrkyttämistä, Tomi muistuttaa.

Nõberu of Sweden on ruotsalainen miesten kosmetiikkamerkki, joka on hurjassa nousujohteessa niin meillä, kuin muualla maailmassa. Rohkeille herrasmiehille suunnattu kosmetiikkamerkki haluaa parta, -hius ja -ihonhoitotuotteillaan vahvistaa miesten omaa minäkuvaa sekä itseluottamusta.

Lue lisää brändistä osoitteessa: noberu.fi

Nõberu of Sweden -osastolla tehdään joka päivä parran- ja hiustenmuotoiludemoja aitojen mallien kanssa. Pääset seuraamaan miehekkäiden muotojen paluuta ja löydät osastolta miesten kosmetiikka-alan mielenkiintoisimmat uutuudet.

Osastolle ovat tervetulleita myös naiset, sillä monet sarjan tuotteista ovat myös leidien suosiossa. Etenkin Nõberun kuivashampoot ovat naisten suosiossa ja After Shave -balsami on varastettu kesäsäärien sheivauksen jälkeiseen käyttöön. Nõberu of Sweden on todellinen unisex-tuote!

OSTA LIPUT MESSUILLE

Haluatko saada I love me:n uusimmat blogikuulumiset, ohjelmajulkistukset sekä edut suoraan sähköpostiisi?

Liity messuklubiin