Laura Makkonen
koulutettu ekokampaaja, parturi-kampaaja

Olen työskennellyt parturi-kampaajana 18 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta ekokampaajana Huili tilassa. Ekokampaajana pyrin kokonaisvaltaiseen, hiuksia ja hiuspohjaa, sekä mieltä hoitavaan palveluun. Elämässäni tärkeitä arvoja ovat luonnonmukaisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, joiden toivon välittyvän myös työssäni.

Varaa aika

Tiina Talvensaari
koulutettu ekokampaaja, parturi-kampaaja

Liikkeeni, ekokampaamo Huili tila, on pala luontoa keskellä Helsinkiä. Huili on paikka, jossa voit laittaa villasukat jalkaan, istua ammattilaisen tuoliin ja rentoutua. Olemme kaikki omien alojemme vahvoja, kokeneita mutta lempeitä ammattilaisia. Tule tutustumaan meihin I Love Me -messuilla! Nähdään!

Varaa aika

Noora Salo
parturi-kampaaja, yrittäjä

Parturi-kampaamo Cloun ripeä, ystävällinen ja tarkka Noora pitää haastavistakin töistä, joissa pääsee käyttämään luovuutta. Pitkä kokemus alan töistä näkyy työnjäljessä ja jatkuva kouluttautuminen säilyttää mielenkiinnon alaa kohtaan. Nooran vahvuuksiin kuuluvat kampaukset, värjäykset sekä parturointityöt.

Varaa aika

Heidi Klén
parturi-kampaaja

Parturi-kampaamo Cloun Heidi palvelee asiakkaita positiivisella ja iloisella asenteella sekä asettaa asiakkaan toiveet etusijalle. Alan monipuolisuus ja se, että jokainen päivä on erilainen, tekevät Heidin työstä kiinnostavan. Heidin vahvuusaluetta ovat erityisesti hiusten värjäys- ja pidennysprojektit.

Varaa aika

Taiju Koivula
parturi-kampaaja

Olen 23-vuotias parturi-kampaaja Kouvolasta. Olen kilpaillut niin Suomessa kuin ulkomaillakin, saavuttaen mm. hiusmuotoilun MM-hopeaa 2017 Abu Dhabissa ja EM-hopeaa 2016 Göteborgissa. Erikoisosaamiseni ovat erilaiset kampaukset, jotka ovat kauniin ulkonäön lisäksi erittäin kestäviä. Teenkin paljon hää- sekä muiden juhlaseurueiden kampauksia liikkuvasti. Toimin myös Goldwell Freelance-kouluttajana. Katso töitäni Instagramista @hairbytaijukoivula

Varaa aika

Maria Viitasaari
parturi-kampaaja, yrittäjä

Olen pyörittänyt Scorpio BarBers -nimistä parturi-kampaamoa Töölöntorilla vuodesta 2012 lähtien. Liikkeeni on pieni, mutta tunnelmaltaan rento ja kotoisa. Teen paljon leikkauksia ja värjäyksiä sekä jonkin verran kampauksia ja hiustenpidennyksiä. Viihdyn mainiosti työssäni ja kädenjälkeäni kehutaankin usein taitavaksi ja huolelliseksi. Asiakaskuntani koostuu paljolti eri-ikäisistä töölöläisistä ja toiset tulevat hieman kauempaakin.

Varaa aika

Pirjo Vapaaoksa
parturi-kampaaja

Olen Pirjo Hairforumista Helsingin ytimestä. Taidan olla Senior stylist, kun noita vuosia on kertynyt parturi-kampajana jo muutamia kymmeniä. En tietenkään ole vanha, sillä meidän ammatissa aloitetaan nuorena ja pysytään ajan hermolla. Ammattitaitoani kehitän koulutuksissa kotimaassa ja seuraan myös trendejä ulkomailla.

Varaa aika