22.10.2022 11:30 - 12:00 · Areena · Terveys

Liikunnallinen elämäntapa helposti ja koko loppu elämäksi - mitkä ovat onnistumisen avaimet?

Onko sinulla haastavaa saada liikuttua säännöllisesti? Käykö sinulle aina niin, että juuri kun olet saanut hyvän aloituksen treeniin, tulee jotain vastoinkäymisiä ja treenit loppuu kuin seinään ja lannistut? Tai tuntuuko siltä, että se sama vitosen juoksulenkki tuntuu aina yhtä pahalta etkä kehity ollenkaan? Onko elämä yhtä kaikki tai ei mitään -suorittamista?

Naisten Kympin valmentaja Rebekka Jaakkola antaa helpot ja motivoivat vinkit onnistumiseen. Näillä vinkeillä saat vihdoinkin liikunnalliset elämäntavat pysyväksi osaksi elämää ja vielä niin, että pystyt vähentämään arkesi kokonais stressikuormaa ja nautit liikunnasta. Rebekan puheenvuoron jälkeen tiedät, miten aktiivinen mutta vähemmän kuormittava elämäntapa on mahdollista myös sinulle.
Rebekka Jaakkola on hyvinvointivalmentaja ja Naisten Kympin virallinen valmentaja. Jaakkola on erikoistunut suunnittelemaan verkkovalmennuksia ruuhkavuosia eläville ja kaikille, jotka haluavat liikunnalliset elämäntavat ja vielä niin, että siitä liikkumisesta nauttii.

  • Aika: 22.10.2022 11:30 - 12:00
  • Paikka: Areena
  • Esiintyjät: Rebekka Jaakkola