18.10.2019 10:00 - 17:00 · 7k130 ·

HCA -ravintoainemittaus & ravintokonsultaatio VAIN 29€ - varaa aikasi! TwistBe osasto 7k130

Sisäisen ihonhoidon asiantuntija ja ravintoneuvoja Annina Francioso tekee koko messujen ajan TwistBe osastolla HCA -ravintoainemittauksia ravintokonsultaation kera huikeaan 29€ messuhintaan!

Varaa aikasi valmiiksi Timmasta: http://bit.ly/33nHAyp

Annina on erikoistunut tulehduksellisten ja stressiperäisten iho-ongelmien kuten aknen, rosacean, atopian ja PODin hoitoon sisäisesti. Anninalla on pitkä kokemus stressin ja palautumisen huomioimisesta osana konsultaatioitaan.

Kenelle HCA-mittaus ja ravintokonsultaatio on?

Ihonhoidossa kosmetiikka on ikäänkuin kakun kuorrutus ja se miten voit, syöt ja palaudut on itse kakku. Useimpia iho-ongelmia onkin käytännössä välttämätöntä hoitaa myös sisäisesti pitkäkestoisien ja pysyvien tuloksien saamiseksi.

HCA -mittauksen ja analyysin avulla näet mitä puutostiloja kehossasi ja saako kehosi hyödynnettyä sille antamasi ravintoaineet ruokavaliostasi ja ravintolisistä. Näin sinun ei tarvitse syödä ravintolisiä vain summamutikassa tai trendien ohjailemana. Säästät rahaa ja saat parempia tuloksia terveyden- ja ihonhoidossasi. Pystyt tekemään parempia ja tietoisempia valintoja oman terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi.

Niin ihosi kuin koko kehosi terveys ja hyvinvointi ovat vahvasti yhteydessä ruokavalioosi ja elintapoihisi. Jotta pystyt valitsemaan paremmin on sinun nähtävä mitä kehossasi tapahtuu tällä hetkellä. HCA eli Health Concept Analyzer -ravintoainemittaus on tähän loistava apu!

HCA -ravintoainemittauksella saamme tietoa kehon 13 eri osa-alueelta, joista tässä analyysissä keskitymme seuraaviin:
- Vitamiinit
- Kivennäis- ja hivenaineet
- Happo- ja emästasapaino
- Ihon hyvinvointi (mm. vapaat radikaalit, kollageeni, kosteus ja rasvaisuus)
- Ruoansulatus
- Haitta-aineet

Yhdistettynä Anninan konsultaatioon saat asiantuntijan vinkit oman ruokavaliosi ja arjen optimointiin niin ihosi kuin koko kehosi hyvinvointia parantamaan!

  • Aika: 18.10.2019 10:00 - 17:00
  • Paikka: 7k130