19.10.2019 12:00 - 12:30 · 7g128 ·

Q&A with Sugar Helsinki - vinkkejä tiedostavasta elämäntavasta

Sugar Helsinki on vastuullisia lifestyle brändejä edustava PR-toimisto. Tärkein tehtävämme on tehdä tiedostavasta elämäntyylistä haluttavaa ja tavoiteltavaa. Paneelikeskustelussa Sugarin PR-managerit Ida Hanhiniemi ja Mia Frilander vastaavat IG-seuraajien sekä yleisön esittämiin kysymyksiin vastuullisesta kuluttamisesta (kauneus, muoti, hyvinvointi ja ruoka) ja jakavat vinkkinsä vastuullisista valinnoista.
Puhujat:
Ida vastaa Sugarilla muoti-, ruoka- ja hyvinvointibrändien viestinnästä sekä vaikuttajakonsepteista. Hän on Sugar Universe median päätoimittaja sekä kirjoittaa omaa 365 days with Ida blogia. Ida inspiroi omalla esimerkillään henkilökohtaisten valintojen merkitystä kulutustottumusten muuttamisessa: jokaisella ostopäätöksellä voi vaikuttaa.

Mia vastaa Sugarilla luonnonkosmetiikasta ja hän on myös yksi Musla-lifestyle-blogin kirjoittajista. Miaa kiinnostaa turhan karsiminen kaikilla elämän osa-alueilla, minimalismi ja kulutuskriittisyys – mutta myös vähän liian usein ihanat kirpparivaatteet.

  • Aika: 19.10.2019 12:00 - 12:30
  • Paikka: 7g128