19.10.2019 14:00 - 14:30 · 7g128 ·

NEAL’S YARD REMEDIES: HOLISTINEN LUONNONKOSMETIIKAN PIONEERI: Frankincense sisäisen ja ulkoisen kauneuden tähtiainesosa

Neal´s Yard Remediesiä pohjoismaissa edustavan ETERITIQUE AB:n showroom & myymälä löytyy Tukholman Södermalmilta. Päivän luennossa avautuu mahdollisuus tutustua lähemmin todelliseen luomu-kosmetiikan uranuurtajaan- Neal´s Yard Remediesiin. Luennon aikana pääsee myös testaamaan ja tuoksuttelemaan yhtä sarjan tuotteiden tärkeimmistä teho-aineista, eettistä ja ekologista Frankincensea.
Puhujat:
Yrityksen johtaja Michael Löfgren on luonnonmukaisten elämäntapojen tulisielu, joka elää niin kuin opettaa. Suomalainen Michael rantautui 20 australian vuoden jälkeen Tukholmaan ja tuo Englantilaisen Neal´s Yard Remediesin lisäksi pohjoismaiden markkinoille myös vegaanisia ravintolisiä ja muita ekologista hyvinvointia ja kauneutta edistäviä "lifestyle" tuotteita- juuri australiasta.

Jenni Leufstadius on Cidesco kosmetologi, jolla on pitkä kokemus kosmetiikka-alan töistä. Luonnonmukainen elämäntyyli ja kauneudenhoito veivät hänen sydämensä reilut kymmenen vuotta sitten, kun hän ruokavalion ja puhtaiden, ekologisten tuotteiden avulla onnistui parantamaan ruusufinnistä oireilevan ihonsa. Jenni asuu Tukholmassa, jossa hän tekee töitä Neal´s Yard Remedies hoitojen, koulutusten, markkinoinnin ja myynnin parissa.

  • Aika: 19.10.2019 14:00 - 14:30
  • Paikka: 7g128