20.10.2019 13:30 - 14:00 · 7g128 ·

Miten huomioida stressitekijät omissa ruokavaliomuutoksissa

Uuden äärellä moni ketogeenisen ruokavalion aloittava löytää itsensä suorittamasta. Haastattelussa Hannamari jakaa kokemuksensa siitä millä tavoin ajoittainen stressi on vaikuttanut hänen toipumiseensa, mitä muutoksia hänen on pitänyt tehdä ja mitkä konkreettiset tavat voivat auttaa stressinhallinnassa.
Puhuja:
Yazka Love on yrittäjä, toimittaja ja energeettisen lääketieteen asiantuntija, joka aloitti v.1995 kiinalaiseen lääketieteeseen tutustuttuaan matkan, joka on johtanut monen täydentävän hoidon pariin. Täydentävien hoitojen parissa Yazka on työskennellyt 24 vuotta.

Yazka toimii tällä hetkellä mm. SCIO -bioresonanssilaitteanalyytikkona ja tukee erilaisten sairauksien itsehoitoa mm. bioresonanssihoidon, meditaation, ruokavalion ja sisäelinhieronnan avulla.

Yazka on erikoistunut low carb ja ketoruokavalioon ja luennoi ja valmentaa ihmisiä sen pariin.
Yazka on ollut itse ketogeenisella ruokavaliolla 2,5 vuotta ja hänellä on FBssä ryhmä Ketokuiskaajat.

Haastateltavana:
Yellow Mood -blogisti, valokuvaaja, tieto-, ja ruokakirjailija, reseptitaitelija sekä ruokastylisti Hannamari Rahkonen on kirjoittanut kaksi laajaa, huippusuosion saavuttanutta tieto-, ja ruokakirjaa: raakaleivontaan keskittyneen Yellow Moodin parhaat raakaleivonnaiset -kirjan sekä Ketoosissa -kirjan.

  • Aika: 20.10.2019 13:30 - 14:00
  • Paikka: 7g128