18.10.2019 10:00 - 19:00 · 6g10 ·

Uudistunut TEMPUR North-mallisto!

Osastolla pääset tutustumaan Tempurin syksyn uutuustuotteeseen TEMPUR North -sänkymallistoon, jonka inspiraationa on toiminut pohjoisen luonto.
TEMPUR® North™ -vuodevalikoiman skandinaavinen design yhdistettynä Tempurin muotoiluperiaatteisiin, kuten leijuvaan, painottomaan ja minimalistiseen, mutta edukseen erottuvaan estetiikkaan, täydentyy yksilöllisesti jokaiseen kotiin sopivaksi valitsemalla sisustukseen sopivan kankaan uusista värisävyistä.
Väreillä rauhoitutaan
Metsänvihreä on trendiväri ja uusista verhoiluvaihtoehdoista varsinkin intensiivinen, kuitenkin rauhoittava Forest Green on kiinnittänyt tyylitietoisten huomion. Uusilla Luonnonläheisillä ja mattapintaisilla sävyillä on huomioitu kuinka värit vaikuttavat unen laatuun, rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Unen kannalta parhaimmat sävyt ovet sininen ja vihreä. Vihreä tyynnyttää hermostuneisuutta, vähentää jännittyneisyyttä ja lievittää stressiä. Harmaan tunnelma on turvallinen, pesämäinen ja levollinen. Tummat sävyt edistävät unihormoni melatoniinin tuotantoa.

  • Aika: 18.10.2019 10:00 - 19:00
  • Paikka: 6g10