Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Tätä on I love me

I love me tuo esiin sisäisen ja ulkoisen hehkusi! Tapahtuma kokoaa saman katon alle kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin teemojen kiinnostavimmat brändit ja tuoreimmat trendit.

Kauneus

Kauneuden tuoteryhmä tuo mukanaan ihon-, kauneuden-ja hiustenhoidon huiput ja uutuudet. Kauneuden alueella esillä on laaja valikoima kosmetiikka-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä kauneudenhoidon houkuttelevimpia trendejä. Sisällöt tarjoavat seuraajalle omaa aikaa ja hemmotteluhetken.​

Muoti

Muodin kategoria tarjoaa vaihtoehtoja itseilmaisuun ja persoonan esiintuomiseen sekä harkittuja hankintoja pukeutumiseen. Tämän vuoden tapahtumassa I love me:n Muodin ystävä Sami Sykkö juontaa muotilavan ohjelman, on vahvasti mukana rakentamassa muodin aluetta yhteistyössä, sekä valitsee jo edelliseltä vuodelta tuttuun tapaan I love me:n kiinnostavimmat ilmiöt, uutuudet, tuotteet ja nousevat trendit.

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin ja terveyden teema tarjoaa tietoa ja puheenvuoroja liikunnasta, ravinnosta sekä sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin teemoista. Uutuutena Suomen suurin treenialue, jonne mahtuu samanaikaisesti treenaamaan satoja messukävijöitä. Joogan, mindfulnesin ja muiden aktiviteettien parissa pääset mukaan nauttimaan lempilajeistasi tai kokeilemaan jotain ihan uutta. Myös suositut työpajat ovat tänäkin vuonna mukana, ja niissä pääsee tutustumaan mm. omiin tunnekokemuksiin ja käyttäytymismalleihin.

Ohjelma kutsuu elämyksiin

Shopping Night

Avajaispäivänä 29.11.2024 jatketaan messuiltaa ystävien kanssa kello 20 saakka nauttien työpäivän jälkeisestä hyvästä fiiliksestä, messutunnelmasta sekä livemusiikista! Mukana eksklusiivisia tarjouksia, rentoa oleskelua sekä ihana Benjamin!

I love me Muodin ystävä

I love me tapahtuman Muodin ystävänä 2024 toimii työelämäprofessori ja muotitoimittaja Sami Sykkö.  

Tulevana syksynä Sykkö valitsee jälleen I love me:n kiinnostavimmat ilmiöt, uutuudet, tuotteet ja nousevat trendit. Sami Sykön muodin valinnat julkaistaan syksyllä 2024.  

Treenialue

Tämän vuoden I love me – tapahtumassa mukana treenimahdollisuuksia suuremmin kuin koskaan ennen!  

Entistäkin suurempi Treenialue kokoaa yhteen erilaisia liikuntalajeja joogasta lihaskuntotreeneihin ja tarjoaa unohtumattoman treenielämyksen. Kaikki jooga- ja treenitunnit sisältyvät lipun hintaan. 

Kauneus- ja meikkialue

Kauneus- ja meikkialueella kävijät pääsevät valmistautumaan sesongin menoihin pikakampausten ja pikameikkien avulla.