Skip to content

Tule kuulemaan ammattilaisten vinkit

#iloveme

Terveellinen ruokavalio tärkeässä osassa messuilla

 

I love me -messuilla pääset tutustumaan erilaisiin pisteisiin ja ruokamaistiaisiin. Terveellinen ruokavalio on iso osa messuja ja saat ammattilaisilta vinkkejä, kuinka voisit itse syödä terveellisemmin. Lisäksi mukana on uutuus- ja trendiruokia.

Superfood on puhdasta ruokaa, joka ei sisällä lisäaineita. Sen ravinnetiheys on suuri ja se sisältää paljon hyödyllisiä vitamiineja. Raakaruoka on myös esillä messuilla, pääset maistamaan ruokaa, jossa ei ole käytetty uunia, vaan ruoka on prosessoimatonta.

Lähiruoka on suomalaista ruokaa, joka on tuotettu lähellä ja on lisäaineetonta sekä vähän käsiteltyä. Lähiruoan voi jäljittää, mistä ruoka on tullut. Luomuruoka on luonnonmukaista ja ympäristöä säästävää ruokaa.

Uusi I love gluten free -alue toteutetaan yhteistyössä Keliakialiiton kanssa. Alue esittelee monipuolisesti gluteenittomia tuotteita.

 

Ruoan laatu

Terveellinen ruokavalio kiinnittää huomiota pieniin yksityisseikkoihin kuten määrään, ateriakertoihin sekä ruoan laatuun. On parempi syödä useammin pienempiä annoksia sekä välipaloja, kuin kaksi kertaa päivässä vatsan täyteen. Lisäksi ruoan laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Kasviksia ja hedelmiä tulisi syödä riittävästi ja monipuolisesti päivittäin. Hiilihydraattien tulisi olla kuitupitoista täysviljaa. Lisäksi kalaa ja maitotuotteita kannattaa syödä usein. Ruokavaliossa pitää olla tasapaino, koska elimistö tarvitsee riittävästi energiaa sekä ravintoaineita.

Kaikkiin näihin pääset tutustumaan messuilla. Saat vinkkejä, reseptejä ja maistiaisia omaan arkeen. Terveellinen ruokavalio on tämän päivän juttu, kun jokainen haluaa pitää huolta itsestään. Ruoan laatu on taattua näytteilleasettajien maistiaisissa!

Liity jo nyt I love me -messuklubiin, jotta kuulet messujen uutiset ensimmäisenä.

I love me -messuklubiin

 

 

 

 

Terveellinen ruokavalio esillä

Terveellinen ruokavalio maistiaisia

Terveellinen ruokavalio1