Skip to content

Kookosvesi – luonnon oma urheilujuoma

Miksi valita kookosvesi janon sammuttajaksi kesällä?

Kookosvedestä on tullut monen kuluttajan juomasuosikki viime vuosina. Miksi sitä sitten kannattaisi juoda?

Kookosvesi on luontaisesti vähäkalorinen juoma, jossa on luonnollisesti paljon elektrolyyttejä. Sen vuoksi se toimii erinomaisena nesteyttäjänä muun muassa kuumana kesäpäivänä sekä treenien ohella. Moni kutsuukin kookosvettä luonnon omaksi urheilujuomaksi. Kookosvesi on myös itsessään makeaa, jolloin siihen ei ole tarvetta lisätä sokeria.

Ensiluokkaista ja eettisesti tuotettua

Puhdistamo halusi tuoda markkinoille kookosveden, joka sopii suuhun kuin suuhun. Näin syntyi Kookosvesi + Mango. Kesäinen juomauutuus onkin saanut positiivista palautetta erityisesti niiltä, jotka eivät tavallisesti kookosvedestä pidä. Kookosvesi + Mangoon ei ole lisätty lainkaan lisäaineita, sokeria tai muita makeutusaineita. Puhdistamo haluaakin toimia suunnannäyttäjänä siihen, että myös terveellinen voi olla herkullista.

Kookosvesi + Mango valmistetaan nuoresta vihreästä thaimaalaisesta kookospähkinästä saadusta 100% kookosvedestä ja aidosta mangopyreestä. Kookospähkinät on valittu erityisen tarkasti, jotta ne ovat maultaan ensiluokkaisia ja samalla eettisesti tuotettuja. Yrityksen käyttämät kookospähkinät on kerätty huolellisesti käsin.

Puhdistamo kävikin läpi kymmeniä eri vaihtoehtoja etsiessään valikoimiinsa sopivaa kookosvettä. Prosessi kesti lähes kaksi vuotta ja lopulta Puhdistamo päätyi, nykyään Suomen suosituimpaan, Kookosveteen, joka vastaa puhtaudeltaan luomulaatuista Kookosvettä, mutta maistuu silti ensiluokkaisen hyvältä.

5 syytä valita kookosvesi janojuomaksi

1. Luonnon oma urheilujuoma, joka sisältää paljon tarvittavia elektrolyyttejä.
2. Luontaisesti vähäkalorinen juoma.
3. Herkullisen makuinen ilman lisättyä sokeria tai aromeja.
4. Nesteyttää ja toimii hyvin janon sammuttajana.
5. 100% aitoa tavaraa.

Kookosveden hyödyistä pääsi kuulemaan lisää Puhdistamon asiantuntijoilta I love me -messuilla 2019! Tutustu ravintoarvoihin ja tilaa kesäinen hellejuoma Puhdistamon verkkokaupasta >>

Haluatko saada I love me:n uusimmat blogikuulumiset, ohjelmajulkistukset sekä edut suoraan sähköpostiisi?

Liity messuklubiin