Skip to content

Digital signage – näy messujen aikana tuhansille silmäpareille

Visuaalinen viesti jää mieleen, hyödynnä siksi Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä. Näytöt tavoittavat messukävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – vain luovuus on rajana diginäytön välkkeessä!

Bannerit verkkosivuillamme – tavoitat oikean kohderyhmän jo ennen messuja

Verkkosivujemme kautta vahvistat näkyvyyttäsi tapahtuman yleisölle jo ennen messuja. Halutessasi voit jatkaa yrityksesi näkyvyyttä myös messujen jälkeen ostamalla vuositason näkyvyyden.
Tutustu banneripaikkoihin verkkosivuillamme – Voit olla varma, että bannerin näkevät juuri kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset eli tapahtumamme yleisö.

 

Lue lisää ja ota yhteys myyjiimme!

I love me -messuklubi – Tavoita yli 40 000 kuluttajaa

I love me -tapahtuman messuklubiin kuuluu lähes 40 000 aktiivista jäsentä. Messuklubiviestien avausprosentit ovat korkeita ja klubilaiset ovat kiinnostuneita niin itse tapahtumasta kuin siinä mukana olevista yrityksistä sekä yritysten tuotteista ja palveluista. Jaa alekoodisi, kutsu osastollesi tai muistuta upeista tuotteistasi ja brändistäsi myös ennen ja jälkeen tapahtuman. Voit itse valita, mihin linkki kirjeestä johtaa ja voit seurata liikennettä omasta analytiikastasi.

Messuklubi kasvaa ja kehittyy!

Olemme yhä aktiivisemmin klubilaisiimme yhteydessä. Tämä tarkoittaa myös yrityksellesi mahdollisuutta laajempaan näkyvyyteen, jopa ympäri vuoden. Ota yhteys myyjiimme ja kerromme mielellämme lisää uusista mahdollisuuksista.

Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!