I love me vuonna 2018

Tapahtuman suunnittelu on käynnissä, ole sinäkin mukana!

Muoti ja Lifestyle

Muodin alue kokoaa yhteen kotimaiset designerit, tunnetut kansainväliset brändit, korut, kellot ja ekomuodin sekä Suomen suurimmat näytökset. Glamouria ja trendejä syksyyn alan huippunimiltä!

Spa- ja hoitolat

Alueella nautiskellaan ja rentoudutaan erilaisissa kauneushoidoissa ja hieronnoissa sekä tutustutaan spa- ja hoitolamatkoihin ympäri maailman.

Hiukset

Pop up -parturi-kampaamoista syksyn trendikkäimmät pikaleikkaukset ja tyylivinkit sekä hoitotuotteet, kampaukset, muodonmuutokset, lettikoulu ja parranhoito.

Meikit

Meikeissä esittäytyy kauden upeimmat meikkitrendit, vinkit ja stailaukset sekä ammattilaisten meikkikoulut.

Ripset ja kynnet

Suomen taitavimmat kynsi- ja ripsitaiteilijat kokoontuvat messuille tekemään ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä muotoilua ja rakenne- ja geelikynsiä. Luvassa myös erilaisia kilpailuja.

Apteekkialue

Apteekkialueella ammattilaiset auttavat oikeiden tuotteiden etsimisessä. Alueelta saa apua sairauksien ennaltaehkäisyyn ja erilaisten vaivojen hoitoon. Mukana mm. apteekkikosmetiikka, itsehoitolääkkeet, ravintolisät ja vitamiinit.

Optinen alue

Alue tarjoaa apua silmien terveyttä ja leikkaushoitoja koskevissa kysymyksissä. Paikalta löytyy syksyn upeimmat silmälasit ja aurinkolasit.

Klinikka

Klinikalta löytyy lääkäriasemien palvelut ja kokonaisvaltainen terveydenhuolto aina suun terveyteen asti. Alueella on mahdollisuus tutustua järjestöjen ja yhdistysten toimintaan. Ohjelmapiste tarjoaa vastauksia niin omaan terveyteen kuin sote-uudistukseen liittyviin kysymyksiin.

 

Uni ja lepo

Kävijät pääsevät testaamaan lepoa tukevat sängyt, uniergonomia, unen laatu ja hakemaan vinkkejä mm. levon merkitykseen jaksamisessa sekä kehon painopisteisiin unen laadussa.

Treenit ja kuntoilu

Alueella tutustutaan kuntokeskuksiin, eri liikuntalajeihin ja hoidetaan päivän sportit treenialueella. Personal trainerit ja ravintoneuvojat vinkkaavat parhaat käytännöt. Alueen sykemittarit ja sporttivaatteet ovat haluttuja tuotteita.

Superfoodit

Suomen isoimmat brändit kokoontuvat yhteen tarjoamaan monipuolista ravintoa treenin ja terveellisen ruokavalion tueksi.

Luontaishoidot

Hyvää oloa vartalolle! Mukana mm. jäsenkorjaus, energiahoidot, aura-analyysit, meditaatiokulma ja hiljentymistila.

Luonnonkosmetiikka

Alueelta löytyy suomalaiset ja kansainväliset luonnonkosmetiikan brändit. Luontaishoitolassa rentoudutaan ekologisissa kauneushoidoissa.

Ravinto

Ruokavalio hyvinvoinnin tukena. Mukana mm. lähituottajat, erikoisruokavaliot, terveellinen ravinto ja superfoodit.

Jooga ja hitaat lajit

Alueella rentoudutaan ja meditoidaan sekä testataan erilaisia tunteja ja koetaan mielenrauhaa.

Viisaat vinkit ikääntyvän hyvinvointiin

Kävijä löytää alueelta vinkit kauneudenhoitoon, palveluja ja erilaisia hyvinvoinnin laitteita sekä voi osallistua muodonmuutoksiin ja ennaltaehkäistä sairauksia mittauksin ja testein.