Skip to content
×

Ota yhteyttä

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Vuoden Kaunein Sormus 2022

Osasto: 6u21
haat@editus.fi

Tule tutustumaan suomalaisten korusuunnittelijoiden luomiin upeisiin sormuksiin ja juttelemaan korumuotoilusta suunnittelijoiden kanssa! Vaikuta ja valitse osastolla esillä olevien finalistisormusten joukosta Vuoden Kaunein Sormus 2022 äänestämällä suosikkiasi Häät.fi-palvelussa lokakuun aikana ja voit voittaa Frantsilan tuotepaketin kasvojenhoitoon. Avaa osaston sivu ja löydät linkin äänestykseen!

Näe Vuoden Kaunein Sormus 2022 -finalistimuotoilijoita myös Lounge-lavalla LA 22.10. ja SU 23.10. klo 11.30–12.00.

Vieraile sivustolla

Tule tutustumaan suomalaisten korusuunnittelijoiden luomiin upeisiin sormuksiin ja juttelemaan korumuotoilusta suunnittelijoiden kanssa! Vaikuta ja valitse osastolla esillä olevien finalistisormusten joukosta Vuoden Kaunein Sormus 2022 äänestämällä suosikkiasi Häät.fi-palvelussa lokakuun aikana ja voit voittaa Frantsilan tuotepaketin kasvojenhoitoon. Avaa osaston sivu ja löydät linkin äänestykseen!

Näe Vuoden Kaunein Sormus 2022 -finalistimuotoilijoita myös Lounge-lavalla LA 22.10. ja SU 23.10. klo 11.30–12.00.

Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalistit

Äänestä heti!

Äänestämällä suosikkisormustasi Häät.fi-palvelussa lokakuun aikana voit voittaa Frantsilan tuotepaketin kasvojenhoitoon.

Äänestä täällä

Katso alempaa tältä sivulta ohjelma Lounge-lavalla ja osastolla!

Image

Finalisti nro 1

Kymi

Sormukseni nimi kymi tarkoittaa jokea tai virtaa. Joessa kuin elämässäkin on välillä suvantoja, jolloin vauhti hetkellisesti hidastuu. Sitten taas matka jatkuu, välillä iloisesti kivien välissä solisten ja välillä hurjina koskina kuohuen. Materiaalit 750 ‰ valkokulta ja vaaleansiniset timantit, yht. 1,295 ct. Hinta 13.750 euroa.

Design Tero Hannonen

Au3 Kultasepät
Image

Finalisti nro 2

Toive

Toive-sormus on kuin salattu haave tai aavistus onnesta. Se syntyy kyvystä nähdä pienet onnen hetket pimeyden keskellä. Sormus valmistetaan käsityönä siten, että kultajyvät juotetaan yksi kerrallaan metallin pintaan. Toive-sormuksessa näkyy intuitiivisen työstön uniikki jälki. Materiaalit Reilun kaupan sertifioitu 750 ‰ kulta, Madagaskar- ja Montana-safiirit. Suositushinta 5.200 euroa.

Design Hanna Rainio

Kätkökoru
Image

Finalisti nro 3

Eva

Eva Ekeblad keksi, miten perunoista voi tehdä viinaa, ja säästi siten lukemattomien talonpoikien hengen. Sen jälkeen viljaa tarvittiin vähemmän viinan valmistukseen ja sitä jäi enemmän perheen ravinnoksi. Sormukseen muotoilluilla perunoilla ja perunanvarsilla kunnioitamme Eva Ekebladin keksintöä. Materiaalit 750 ‰ valkokulta, timantti 0,53 ct. Suositushinta alk. 6.800 euroa.

Design Maria Karlström

Guldviva
Image

Finalisti nro 4

Aina

Uuden alun amuletti. Henkilökohtainen ja maadoittava. Luottokoru, joka tuo käyttäjälleen turvaa ja pysyvyyttä, kun ympärillä myllertää. Sormuksen puhtaan muotokielen takana on ajatus ajattomuudesta ja oivallus käyttömukavuudessa. Se on läpeensä muotoiltu koskettamaan nyt ja aina. Materiaali hopea. Suositushinta 380 euroa.

Design Mari Isopahkala

Arkimuoto
Image

Finalisti nro 5

Suunta

Nuoli osoittaa uuden suunnan. Se kulkee määrätietoisesti, kunnes saavuttaa määränpäänsä. Amorin työkaluna nuoli osuu juuri oikeaan ja tarkasti valittuun kohteeseen. Uuden alun koittaessa nuolen määrittämä tie on kirkas ja selkeä. Sen tieltä on raivattu esteet ja se on oppimistaan viisas. Materiaalit 750 ‰ keltakulta, pisarahiontainen timantti 1,00 ct G/Vs1 (GIA) ja 5 timanttia ruskean eri natural-sävyissä yht. 0,75 ct. Hinta 19.820 euroa.

Design Pekka Kulmala

Kultaseppä Kulmala
Image

Finalisti nro 6

MyWay

Elämä on jatkuvassa liikkeessä. Uusi alku on aina jatkumoa edelliseen ja reaktio aiempaan. Meille tapahtuu merkittäviä asioita, mullistaviakin. MyWay-sormuksessa on oma polku ajan ja elämän aaltoliikkeessä. Sormuksen vihreät timantit voivat olla kohokohtia. Kulta on kuin auringonvalo ympärillämme. Materiaalit 750 ‰ keltakulta, vihreät Apple Green -timantit, kirkkaat timantit tw/vs. Suositushinta alk. 3.140 euroa.

Design Jussi Louesalmi

Au3 Kultasepät
Image

Finalisti nro 7

Light of Dawn

Kahden sormen jugend- ja art deco-tyylinen filigraanisormus. Tumman rosopinnan ja kiiltävän, pitsisen kullan kontrasti kertoo tarinaa, jossa valo ja pimeys kamppailevat, mutta niillä on tasapaino. Se tuo toivon muuttuvaan ja haastavaan maailmaan: valoa on aina olemassa, ilman varjoja se ei loistaisi. Materiaalit patinoitu 925 ‰ hopea, 750 ‰ keltakulta. Suositushinta 1.700 euroa.

Design Hanna Korhonen

Hanna K Design & Jewellery
Image

Finalisti nro 8

Move On

Vastoinkäymiset saavat meidät pysähtymään, mutta aika ei koskaan pysähdy. Aina nousee uusi päivä, elämä kirjoittaa uuden luvun. Aika kuljettaa ja parantaa, aurinko elvyttää voimat. Aurinkokellosormus Move On on ajankulun ja intuition voimia yhdistävä voimakoru eteenpäinmenolle ja uusille aluille. Materiaalit 585 ‰ valkokulta ja safiirilasi. Suositushinta 3.200 euroa.

Design Pia-Mari Jull

Versatile Idea
Image

Finalisti nro 9

Cosmic Egg

Cosmic Egg -sormuksessa kaksi liittyy yhteen. Uusi kietoutuu vanhaan ja uusi elämä alkaa. Muna on ikiaikainen uuden alun ja elämän symboli, joka esiintyy niin Kalevalassa kuin antiikin Kreikan mytologiassa. Jälkimmäisessä munaa nähdään usein myös ympäröimässä luovuutta symbolisoiva käärme. Materiaalit 750 ‰ kelta- ja valkokulta, Etelämeren Keshi-helmi, Salt & pepper -timantit ja rubiinit. Hinta 4.280 e.

Design Heidi Vornan

Heidi Vornan
Image

Finalisti nro 10

Tiima

Elämäni käännekohta oli 2014 saatu syöpädiagnoosi. Kun hoidot olivat raskaimmillaan, seisoi viikatemies sänkyni laidalla ja tarjosi luista kättään: Tartu tuohon niin tuskasi lakkaavat. Puristin käteni nyrkkiin peiton alla ja ajattelin, että pian on aika kääntää tiimalasi, pian on edessä uusi alku! Materiaalit 750 ‰ ruusu- ja valkokulta, pisara- ja briljanttihiontaiset TW/VS timantit, yht. 0,72ct. Suositushinta 5.075 euroa.

Design Petri Eklöf

Atelier Eklöf

Sormuskuvat Teemu Töyrylä, Studio Töyrylä

Image

Äänestä heti!

Äänestämällä suosikkisormustasi Häät.fi-palvelussa lokakuun aikana voit voittaa Frantsilan tuotepaketin kasvojenhoitoon. Noin 80 euron arvoisia kauneuskimppuja arvotaan 3 kpl.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Tule kuuntelemaan Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalisteja Lounge-lavalla

LA 22.10. klo 11.30–12.00 / Lounge-lava

Miksi uusia sormuksia muotoillaan? Miten tilaustyönä tehdyt korut eroavat mallistojen koruista?
Haastattelussa Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalistimuotoilijat Pia-Mari Jull, Mari Isopahkala ja Hanna Korhonen. Haastattelijana Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi.

SU 23.10. klo 11.30–12.00 / Lounge-lava

Mikä tekee sormuksesta erityisen? Ajatuksia korujen muotoilusta ja tietoa jalokivistä, materiaaleista ja valmistuksesta.
Haastattelussa Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalistimuotoilijat Hanna Rainio, Jussi Louesalmi ja Tero Hannonen. Haastattelijana Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi.

Tule tapaamaan korusuunnittelijoita osastolle!

Korumuotoilijoita tavattavissa Vuoden Kaunein Sormus 2022 osastolla 6u21:

PE 21.10.
klo 10–14: Jussi Louesalmi ja Mari Isopahkala
klo 14–19: Pia-Mari Jull

LA 22.10.
klo 10–14: Pia-Mari Jull
klo 14–18: Mari Isopahkala ja Hanna Korhonen

SU 23.10.
klo 10–14: Hanna Rainio
klo 14–18: Hanna Rainio, Tero Hannonen ja Jussi Louesalmi