Osasto 6g48

Ego

YA NATURAE VARTALOVOI 200 ML *UUTUUS*

Kosteuttava vartalovoi erityisesti kuivalle iholle, päivittäiseen käyttöön. Sisältää hoitavaa ja pehmentävää luomutyrniöljyä sekä ihoa piristävää appelsiininkukka-vettä. Koivunmahlauute uudistaa ja sheavoi, manteliöljy sekä pellavansiemenöljy pitävät ihon kosteutettuna koko päivän. Täyteläinen vartalovoi imeytyy nopeasti. Tuote on hajusteeton, mutta miedon ominaistuoksun voiteelle antaa mehiläisvaha ja luomutyrniöljy. Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

YA NATURAE HOITOÖLJY RIPSILLE JA HIUKSILLE 50 ML *UUTUUS*

YA naturae luomurisiiniöljy toimii tehohoitona ripsille ja hiuksille, sopii myös kuivalle ja ärtyneelle iholle. Monipuolista hoitoöljyä voi lisäksi käyttää myös kynsien vahvistamiseen sekä edistämään parran kasvua. Hajusteeton. Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

YA NATURAE KASVOKUORINTA 75 ML *UUTUUS*

Tehokkaasti ihoa kirkastava kasvokuorinta kaikille ihotyypeille, sopii myös herkälle iholle. YA naturae kasvokuorinnan kuorivana ainesosana on ympäristöystävällinen piidioksidi. Täyteläisen kuorintavoiteen sisältämät manteli-, ruusunmarjaöljy ja glyseriini kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Kurpitsansiemenöljy ja koivunmahla puolestaan uudistavat ja napakoittavat ihoa. Hajusteeton. Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

YA NATURAE SEERUMI 30 ML *UUTUUS*

Tehokosteuttava seerumi kasvoille. Tuote sisältää ihoa hoitavaa luomupellavansiemenöljyä, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ihoa uudistavaa koivunmahlaa. Ihon kimmoisuutta lisäävät mustaherukansiemenöljyn omega-rasvahapot. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja siinä on mieto, ihana kukkaistuoksu. Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.