Siirry sisältöön
Kaiko

Kaiko

I love me -messut on eettisesti valmistettuja vaatteita tarjoavalle Kaiko Clothing Company Oy:lle tapahtuma, joka mahdollistaa tärkeitä asiakaskohtaamisia niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden kanssa

”Olemme osallistuneet tapahtumaan jo useampana vuotena ja olemme aina erittäin iloisia lukuisista uusista asiakkaista, jotka löytävät messuilla tiensä Kaikon tuotteiden pariin. I love me -messujen avulla pääsemme kertomaan brändistämme ja vastuullisesta muodista laajalle joukolle suomalaisia kuluttajia, ja kannustaa näin tekemään vastuullisia hankintoja.” – Emilia Linnankoski, PR, Event & Community Manager, Kaiko.

Kaikolle tärkeimpiä markkinointikanavia ovat muun muassa uutiskirjeet ja sosiaalinen media. Messuilla yritys onnistui saamaan runsaasti uusia innostuneita uutiskirjeentilaajia seuraamaan Kaikon tarinaa ja kuulemaan lisää vastuullisuudesta muodin avulla.

Messut ovat tietysti myös oivallinen paikka mahdollistaa kävijöitä sovittamaan Kaikon tuotteita sekä antamaan asiakkaille henkilökohtaista palvelua. Kaikolla ei nimittäin ole omaa kivijalkamyymälää, niinpä messut onkin erityisen tärkeä kohtaamispaikka ja oiva väylä etenkin uusasiakashankinnassa sekä brändiin ja tuotteisiin tutustuttamisessa. Messut mahdollistaa asiakkaille ”somesta tutun brändin” kokemisen livenä ja niinpä I love me on Kaikolle kävijöidensä ja ainutlaatuisen messutunnelman ansiosta yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista.

” Olemme iloisia saadessamme aikaan hymyjä huulille sekä tuntemaan asiakkaiden olon tärkeiksi ja kohdatuiksi”. 

I love me onnistui Kaikon osalta tänäkin vuonna erittäin hyvin – osastolla oli kivasti kuhinaa, tyytyväisiä asiakkaita ja ihania kohtaamisia. Kaikon intohimo kauniisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin sekä missio naisten elämänlaadun parantamiseen toteutui jälleen saadessaan asiakkaita valitsemaan messuilla laadukkaan ja vastuullisen muodin sekä kotimaisen vastuullisen toimijan. Messuosaston kauneus ja visuaalinen kokonaisuus keräsi myös kiitosta pitkin viikonloppua.

”Yhteistyö messujen kanssa oli erittäin sujuvaa ja kysymyksiimme vastattiin aina nopeasti – jopa tapahtumaviikolla. Kommunikaation sujuvuus sekä selkeät prosessit ja yhteyshenkilöt tekevät yhteistyöstä helppoa ja vaivatonta.”