Siirry sisältöön
Alueet
Alueet

Alueet

Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja inspiraatiota moneen makuun.

Tapahtuma kokoaa saman katon alle laajasti muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin teemat ja tarjoaa tutustuttavaa monipuolisesti.

I love me 2024 tapahtuma-alueen aluejako

Treenialue

Entistäkin suurempi Treenialue kokoaa yhteen erilaisia liikuntalajeja joogasta lihaskuntotreeneihin ja tarjoaa unohtumattoman treenielämyksen! Mukana uusia lajeja ja toimijoita! Kaikki jooga- ja treenitunnit sisältyvät lipun hintaan, ja halutessaan osallistua voi useammalle tunnille. 

I love second hand

Alue tuo yhteen kestävästä muodista kiinnostuneet kävijät ja kiertotaloutta liiketoiminnassaan hyödyntävät muoti- ja tekstiilialan yritykset ja toimijat. Alue esittelee second hand muodin edelläkävijöitä ja kannustaa kestäviin ja harkittuihin valintoihin.

Meikki- ja kampausalue

Meikki- ja kampausalueella kävijät pääsevät valmistautumaan sesongin menoihin ja tutustumaan pikamanikyyreihin sekä pikakampauksiin.

Työpajat

I love me on täynnä monipuolisia työpajoja, jotka sisältyvät messulipun hintaan. Työpajat ovat toivottuja ja rakastettuja!

Lavat

Areena, Klinikka, Forum ja Lounge- lavojen ohjelmassa on mukana valovoimaisia esiintyjiä sekä innostavia esityksiä ja puheenvuoroja kauneuden, muodin sekä hyvinvoinnin teemoista. Tapahtumassa valitaan Vuoden nuori suunnittelija sekä jaetaan Muodin kiertotalouspalkinto.