Siirry sisältöön
Tapahtuma

Tätä on I love me

Tee kauppaa, lanseeraa, kasvata brändiä.

I love me on Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma, joka kokoaa kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin trendit saman katon alle. Varaa osastosi tapahtumaan, ja hurmaa ostovoimaiset kuluttajat ja alan ammattilaiset! 

I love me ammattilaisille tarjoaa kauneuden ja muodin alan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitua, esitellä tuotteita ja palveluita laajalle verkostolle kauneuden toimijoita sekä kattavan määrän ammattilaisohjelmaa.

Rakastettu tapahtuma nyt ajankohdassa, jossa tavoitat ostovoimaiset kuluttajat parhaan sesongin aikana. Tapahtumassa mukana uutuutena mm. Shopping Night, entistäkin suurempi Treeni-alue, juhlakausi- ja SPA-alue sekä muodin alue yhteistyössä Sami Sykön kanssa.

I love me -messuilla teet kauppaa, lanseeraat uutuuksia, kasvatat brändisi tunnettuutta sekä luot suhteita alan medioihin ja vaikuttajiin. 


Kohderyhmät

Kauneudesta, hyvinvoinnista ja muodista kiinnostuneet kuluttajat, alan ammattilaiset, vaikuttajat sekä media.

Tuoteryhmät

Kauneustuotteet ja -palvelut, ihonhoito, luonnonkosmetiikka, meikit, hiustenhoito, hyvinvoinnin palvelut ja tuotteet, urheilutuotteet ja -palvelut, asusteet, korut, kellot, muoti, ravinto, terveyspalvelut ja -tuotteet, kauneuden alan ammattilaisten tuotteet ja palvelut.

Vuoden 2023 avainluvut

”Tämä on se paikka, missä on paras lanseerata ja kohdata kuluttajat”

/ Maria Jalkanen, Foodin luova johtaja ja omistaja

TAPAHTUMAN TEEMA-ALUEET

Tutustu I love me:n konseptialueisiin! Yritykselläsi on mahdollisuus tulla mukaan alueelle osastopaikalla tai yhteistyökumppaniksi. 

Kauneus

Kauneuden alueelta löytyvät mm. meikit, ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet ja esteettiset kauneushoidot. Yli 70 % kävijöistämme on kiinnostunut tapahtumassa ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Muoti

Muodin rooli I love me -messuilla on kasvussa! Lähes 50 % kävijöistämme tuli tapahtumaan tutustumaan muotialan yrityksiin. Muodin teemaan kuuluu tapahtumassa I love second hand -alue.

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin alueelle mahtuvat sekä terveystuotteet että kaikki fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvä. Kävijöistämme yli 60 % tulee tapahtumaan hakemaan tietoa terveellisestä ravinnosta ja terveyspalveluista.

I love jooga

I love jooga alueella rentoudutaan ja tutustutaan joogan maailmaan. Tunteja voi pitää yhden tai useamman, ja esitellä esimerkiksi erilaisia tunteja.

I love jooga -tunnit ovat olleet erityisen suosittuja joka vuosi!

Treeni

Treeni-alue kokoaa yhteen erilaisia liikuntalajeja joogasta lihaskuntotreeneihin tarjoten unohtumattoman treenielämyksen. Täyteen varatut treenitunnit ovat kasvattaneet suosiotaan vuosittain – tänä vuonna luvassa treenejä entistä isommin, omassa hallissa!

Työpajat

Messuhulinan keskellä on mukava viettää hetki työpajassa. Aikaisempina vuosina työpajoissa on ollut mm. Wine & Paint, värianalyysejä sekä erilaisia koulutuksia. Vain taivas on rajana!

Ota yhteyttä

Autamme sinua onnistumaan – ole yhteydessä, niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

eMessukeskukseen

Asiointipalvelumme palvelee tapahtumiin osallistuvia näytteilleasettajia. Täältä voit varata osaston tuleviin tapahtumiin, tilata tuotteita ja palveluita messuosastollesi ja huolehtia tapahtuman valmisteluista.