Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi I love me -tapahtumaan!

Avoinna

Perjantai 29.11.2024 klo 10-20
Lauantai 30.11.2024 klo 10–18
Sunnuntai 1.12.2024 klo 10–18

emessukeskukseenRakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

Markkinoi omaa osallistumistasi omissa kanavissasi! 

Hyödynnä logot ja kuvat

I love me mediakit

SISÄLLYSLUETTELO

Toukokuussa

Ehdota ohjelmaa lavoille  

I love me -tapahtuman ohjelma tarjoilee kävijöille ajankohtaista, laadukasta, mielenkiintoista ja tulevaisuudesta kiinnostunutta ohjelmaa sekä osallistavia työpajoja ja toiminnallisia I love joogatunteja. Ohjelma luo kävijöille elämyksiä sekä tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää itseään.  

Olethan meihin yhteydessä, mikäli yrityksellänne olisi ehdottaa ohjelmalavoille kauneuteen, hyvinvointiin, terveyteen tai muotiin liittyviä puheenvuoroaiheita tai olla mukana järjestämässä suosittuja I love joogatunteja tai työpajoja.   

Puheenvuorot ovat lähtökohtaisesti 20 minuutin mittaisia ja työpajat sekä joogatunnit 30–60 minuutin mittaisia. Ohjelma-ajat tarjotaan näytteilleasettajille veloituksetta.  

Voit ehdottaa ohjelmaa eMesskuksessa kohdassa Ohjelma tai olemalla yhteydessä I love me –tapahtuman tuottajaan, paula.tuominen@messukeskus.com tai 040 168 4050. Ohjelma-ajat ovat olleet suosittuja, joten olettehan yhteydessä ohjelmaideoista mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään tiistaihin 23.5.2023 mennessä.    

Varaa majoitus etuhintaan 

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!
Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan! Lue lisää ja tee varaus: https://messukeskus.com/hotelli-naytteilleasettajille/  

Kesäkuussa

Tarkista laskutustiedot 

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com30.6.2023 mennessä.  Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä. 

Elokuussa

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa 

I love me:n nettisivuilla julkaistaan kaikki tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat. Lista julkaistaan 31.8.2023, joten päivitättehän tiedot siihen mennessä.  

Listaan päivittyy se yrityksen nimi, jonka olette ilmoittaneet myyntipäällikölle vahvistaessanne osallistumisen tapahtumaan. Jos haluatte muuttaa näkyvyysnimeä, voi sen helposti käydä muuttamassa eMessukeskuksen kautta kohdasta Markkinoi osallistumistasi.  

Näkyvyysnimen lisäksi listan yhteyteen on helppo ladata mm. yrityksen logo, ohjaus yrityksen sivuille ja muuta tietoa mitä yritys haluaa kertoa tapahtuman kävijöille (videoita/kuvia). Täytättehän siis kaikki tarvittavat tiedot yrityksestänne viimeistään 30.8.2023, jotta kävijät pääsevät ajoissa tutustumaan tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin. Tiedot on helposti päivitettävissä eMessukeskuks kautta kohdasta Markkinoi osallistumistasi

Huomioithan, että näkyvyysnimi tulee olla päivitettynä viimeistään 26.9.2023 mennessä, jotta se ennättää painettuun messuinfoon. Messuinfo on jaossa kävijöille  

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi 

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi. 

Mediapankki

Markkinoi osallistumistasi

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu 

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus. 

Tutustu ja tilaa

Kutsu kävijöitä messuille  

Lähetä sähköisiä lippuja eMessukeskuksen Kutsu asiakkaasi -sivun kautta viikosta 23 alkaen. Voit lähettää eLippuja rajattoman määrän – ne laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen (eli sisäänkäynneillä luettujen) lippujen mukaan, huomioiden mahdollisesti osastoon sisältyvät vapaaliput.  

Mikäli haluat vaihtaa kaikki tai osan osastoon sisältyvistä eLipuista printtilipuiksi, ilmoitathan siitä 5.10.2023 mennessä: asiakaspalvelu@messukeskus.com  

Printtilippuja voi myös tilata lisämaksusta eMessukeskuksen kautta. Printtiliput laskutetaan tilatun määrän mukaisesti. Postitamme printtiliput aikavälillä 7.8. – 6.10.2023. Printtiliput kannattaa toimittaa asiakkaille ennakkoon; niitä ei voi jättää Messukeskuksen palvelupisteisiin noudettavaksi.  

Ilmoita alanäytteilleasettajat 

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen. eMessukeskuksen tunnuksilla alanäytteilleasettajat pääsevät myös muokkaamaan yritysprofiilia (päivittämään näkyvyysnimen, lataamaan logon yms.) kohdassa Päivitä yritysprofiilisi.  

Alanäytteilleasettajat tulee olla ilmoitettuna eMessukeskuksen kautta viimeistään 26.9.2023, jotta yritysten näkyvyysnimi ehtii messuilla jaettavaa painettuun messuinfoon.  Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 440 € + alv. 

Syyskuussa

Graafisten aineistojen toimittaminen 

Jos olet tilannut tai osastoosi kuuluu graafisia tuotteita, muistathan toimittaa tarvittavat aineistot osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 19.9.2023. Myöhässä toimitettujen aineistojen tilauksiin lisätään 50 % kiirelisä.

Graafisiin tuotteisiin tarvittavat aineistot:

  • Painovalmiit PDF-tiedostot (tarkista tilausvahvistuksen mukana tullut aineisto-ohje)
  • Otsalautatekstit/logot
Aineisto-ohje

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet 

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksestakohdastaTilaa tuotteita tai palveluita. Kun teet tilaukset 9.9.2023 mennessä, saat tuotteet edullisimmin. Säästä ja tilaa ennakkoon! 

10.9.2023 hinnat nousevat 20 %  

30.9.2023 hinnat nousevat 50 %  

13.10.2023 hinnat nousevat 100 %  

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com 

Messukeskuksen rakentamisohjeet

Kerro kävijöille mitä osastollanne tapahtuu – päivitä tiedot osasto-ohjelmasta 

I love me -tapahtuman kävijät etsivät etukäteen tietoa messujen tarjonnasta ja mitä messuosastoilla tapahtuu viikonlopun aikana. Ohjelma voi olla mm. tuote-esittelyitä, puheenvuoroja, meikkitutoriaaleja, pikakampauksia, musiikkiesityksiä, haasteita, kilpailuja tai vaikka mittauksia.  

Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne. 

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

MediapankkiMarkkinoi osallistumistasi

Kutsu kävijöitä messuille  

Lähetä sähköisiä lippujaeMessukeskuksenKutsu asiakkaasi -sivun kautta viikosta 23 alkaen. Voit lähettää eLippuja rajattoman määrän – ne laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen (eli sisäänkäynneillä luettujen) lippujen mukaan, huomioiden mahdollisesti osastoon sisältyvät vapaaliput.  

Mikäli haluat vaihtaa kaikki tai osan osastoon sisältyvistä eLipuista printtilipuiksi, ilmoitathan siitä5.10.2023mennessä: asiakaspalvelu@messukeskus.com  

Printtilippuja voi myös tilata lisämaksustaeMessukeskuksen kautta. Printtiliput laskutetaan tilatun määrän mukaisesti.Postitamme printtiliput aikavälillä 7.8. – 6.10.2023.Printtiliput kannattaa toimittaa asiakkaille ennakkoon; niitä ei voi jättää Messukeskuksen palvelupisteisiin noudettavaksi. 

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat 

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä. 

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiedottaja Pia Sievinen, pia.sievinen@messukeskus.com 

Ammattilaiset tunnistat messuilla Book Salonin kaulanauhoista!

Tänä vuonna ammattilaiset saavat käyttöönsä Book Salonin sponsoroiman kaulanauhan, johon rekisteröitymisestä saatava rintamerkki ripustetaan. Näin näytteilleasettajat tunnistavat ammattilaiset helposti tapahtuman vilinässä!

Lokakuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu avautuu eMessukeskukseenviikolla 38. Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville. 

Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia. Huomioi kuitenkin, että osastoon sisältyvän määrän yli lähetetyt näytteilleasettajan kulkuluvat ovat maksullisia. Hinta: 10,48 euroa / kpl + alv 24%. Rakentajan kulkulupa on maksuton. 

Osastoon sisältyy kulkulupia seuraavasti: 

alle 6 m2 osastoon 3 kpl 

6-10 m2 osastoon 5 kpl 

12-21 m2 osastoon 10 kpl 

24-36 m2 osastoon 15 kpl 

40-50 m2 osastoon 20 kpl 

yli 50 m2 osastoon 25 kpl 

Alanäytteilleasettaja saa yhden maksuttoman kulkuluvan. 

Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut NoHo Partnersin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.  

Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.  

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark. 

Lue lisää

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.  

Messutoimiston aukioloajat

Messukeskuksen ravintolapalvelut

NoHo Partners on aloittanut Messukeskuksen ravintola- ja cateringkumppanina 1.7., ja sen myötä tiloihimme on noussut kesän aikana upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä.

NoHo-kumppanuus tuo yritysasiakkaidemme käyttöön kätevät sähköiset välipala-, juoma- ja lounaslipukkeet. Voit tilata QR-koodein toimivat tuotelipukkeet haluamallesi summalle ja jaat ne sähköpostitse käyttäjille. Lipukkeen QR-koodi toimii maksuvälineenä ravintoloiden kassalla. Lipukkeet laskutetaan käytön mukaan.

Välipala-, juoma- ja lounaslipukkeiden sekä osastotarjoilujen tilaukset tehdään ravintolapalveluiden verkkokaupasta.

Luo verkkokauppaan yritystili, mikäli sinulla ei ole sellaista jo aiemmin luotuna. Tämän jälkeen pääset valitsemaan haluamasi tuotteet.

Tästä ravintolapalveluiden verkkokauppaan

 

Lue lisää digitaalisista tuotelippuratkaisuista Tutustu osastotarjoiluvalikoimaan Katso kaikki tapahtuman aikaiset ravintolat ja niiden aukioloajat Tutustu NoHo ravintoloiden omaan näytteilleasettaja-sivuun

 

Tavoitat NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering -tiimin näin:

sähköpostitse messukeskus@noho.fi sekä puhelimitse 041 732 3712, avoinna ma–pe klo 9–16.

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta. 

Näytteilleasettajien taukotilassa voit rentoutua ja nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut. Näytteilleasettajahintainen buffetlounas on tarjolla Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja etukäteen Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa). 

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille. 

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen kohdasta Tuotteet ja palvelut, tuotekategoriasta Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus. 

Hoidot osastoilla – muista ottaa tämä huomioon

Jos teet asiakkaille messuilla hoitoja (mm. pistoksia, ripsenpidennyksiä, microblading-kulmia yms.), huolehdithan siitä, että asiakas tietää, kuka hoidon toteutuksesta vastaa. Suosittelemme myös kertomaan asiakkaalle, keneltä hän voi kysyä lisätietoja ja kehen hän voi ottaa yhteyttä, jos hoidon jälkeen ilmenee ei-toivottuja oireita tai sivuvaikutuksia. Näytteilleasettaja on vastuussa osastolla tehtyjen hoitojen turvallisuudesta.

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin: 

Messukeskus / Messutapahtuman nimi 

Näytteilleasettaja, osastonumero 

Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero 

Messuaukio 1 

00520 HELSINKI 

Lue lisää

 

Langaton verkko

Yritysasiakkaitamme palvelee Messukeskuksessa jatkossa oma langaton verkko nimeltä Messukeskus Exhibitor. Verkko on erillinen kävijöidemme käyttämästä Messukeskus-verkosta.

Salasana verkon käyttöön löytyy eMessukeskuksesta ja toimitamme sen sinulle myös asiakasviestissä ennen tapahtumaa.

Tarjoamme myös yrityskohtaisia verkkoratkaisuja lisäpalveluna tarpeidenne mukaisesti, langallisena tai langattomana. Yhteyshenkilömme auttaa käytännön kysymyksissä.

 

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu 

+358 40 450 3250 

yrityspalvelu@messukeskus.com