Skip to content

I love me Pro
20.–22.10.2023

Kauneudenhoitoalan ammattilaisille

#Ilovemepro

tilaa uutiskirje

I love me Pro kokoaa kauneudenhoitoalan ammattilaiset yhteen

Tule tutustumaan uusimpiin tuotteisiin ja laitteisiin, kauneusalan palveluihin sekä edistyksellisiin hoitomenetelmiin. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustelua ajankohtaisista aiheista. Nauti kolmesta kauneuden täyttämästä päivästä: opi uutta, löydä mielenkiintoisia tuotteita ja verkostoidu kollegoiden kanssa! Vuoden 2019 tapahtumassa vieraili lähes 6600 kauneuden ammattilaista!

Ammattilaisten ohjelma avoinna myös I love me -messujen kävijöille. Kauneusalan ammattilaisille suunnattua ohjelmaa näet Forum-lavalla.

Rekisteröidy maksutta ammattilaiskävijäksi. Rekisteröityminen on maksutonta ainoastaan kauneusalan ammattilaisille ja opiskelijoille, ja oikeus maksuttomaan ammattilaiskäyntiin tarkistetaan rekisteröitymisen yhteydessä.

Ammattilaisten rekisteröinti avataan myöhemmin keväällä 2023. Tilaa uutiskirjeemme jo nyt, ja saat ensimmäisenä tiedon rekisteröinnin avautumisesta.

 

Tapahtuma on sinulle

 • kosmetologi
 • kosmetiikkaneuvoja
 • jalkojenhoidon ammattilaine ja jalkaterapeutti
 • kampaaja, meikkaaja tai maskeeraaja
 • kynsi- ja ripsiammattilainen
 • estenomi
 • hoitolan omistaja tai muu yrittäjä
 • sisäänostaja tai kauppias
 • esteettisen puolen lääkäri tai hoitaja
 • kauneudenhoitoalan tai kampaamoalan opiskelija tai opettaja
 • bloggaajat tai toimittaja

Tule tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin sekä verkostoitumaan kollegojen kanssa. Rekisteröityneet ammattikävijät pääsevät tapahtumaan maksutta!

Ohjelmatärpit Forum ja Areena-lava 2022

 

Einat Dan

Kansainvälisesti tunnettu meikkaaja-maskeeraaja Einat Dan opettaa demossaan I love me:n lavalla, kuinka luoda luonnollinen ja virheetön iho - ja kuinka toisaalta saada aikaan näyttävä muotilook! Einat Dan saapuu messuille Suomen maskeeraajat ry kutsumana ja tulee toimimaan messuilla järjestettävien Maskeerauksen SM-kilpailujen creative-sarjojen päätuomarina.

Jenni Janakka

Ruoskittu ihminen on voimaton ja lannistettu. Sitäkö haluamme itsellemme? Elämä kannustaa muutenkin pinnistämään ja ottamaan kaikesta someen hienon kuva todisteeksi. Vertailemme itseämme toisiin ja yritämme muuttua koko ajan paremmaksi versioksi – oman jaksamisen varjolla.

Piritta Fors, toimitusjohtaja, tulevaisuudentutkija

Tule kuulemaan vastuullisen vedettömän luonnonkosmetiikkayrityksen, Luonkosin, huikea yritystarina. Luonkosin mottona on: parasta iholleni, parasta luonnolleni. Luonkos on voittanut lukuisia palkintoja kansainvälisesti muovittomista kekseliäistä pakkauksistaan sekä sekä innovatiivisuudestaan tuotteissaan. Tulevaisuuden arvot ja nousevat trendit otetaan kaikessa huomioon jo nyt. Piritta Fors on yksi Luonkosin perustajista. Hän kertoo tämän naisten perustaman sekä johtaman yrityksen tarinan. Mikä on erilaista? Mitä on opittu vuosien varrella?

Virpi Hirvensalo, FT, kouluttaja, digitaalinen yrittäjä, Vihreä ilo

Luonnonkosmetiikan ehdoton vahvuus ovat laadukkaat luonnosta saatavat raaka-aineet. Ne hoitavat ihoa lempeän tehokkaasti ja rasittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Ulkomaalaisten raaka-aineiden lisäksi myös suomalaisessa luonnossa on tarjolla upeita ainesosia. Niissä on vielä paljon potentiaalia hyödyntää innovatiivisesti kosmetiikan valmistuksessa. Tule kuulemaan puheenvuoro luonnonkosmetiikkatuotteiden suunnittelusta ja luonnollisten kosmetiikan ainesosien monipuolisista hoitovaikutuksista.

Päivi Kurman

Oletko suunnitellut kynsipalveluita osaksi hoitolasi palveluja? Aiotko kouluttautua itse vai otatko kumppaniksi koulutetun henkilön? Tule kuuntelemaan vinkit mitä on otettava huomioon kun valitset koulutusta itsellesi tai kynsituotteita hoitolaasi.

Tilaa I love me Pro -tapahtuman uutiskirjeTule näytteilleasettajaksi

I love me Pro kauneuden ammattilaisille järjestetään I love me -messujen yhteydessä. Tavoitat tehokkaasti koko asiakaskuntasi. Ammattilaiskävijät pääsevät tutustumaan yhdellä rekisteröitymisellä koko tapahtumaa.

Katso lisätietoa