Skip to content

Sami Syköstä I love me -tapahtuman Muodin ystävä 2023–2024  

I love me ottaa uusia askeleita ja vahvistaa muodin aluettaan. Kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin tuoreimmat ilmiöt ja kiinnostavimmat brändit yhteen tuovan ja esittelevän tapahtuman ensimmäisenä Muodin ystävänä aloittaa Sami Sykkö.

I love me:n ja Sami Sykön yhteistyö alkaa syksyn 2023 tapahtumassa ja jatkuu vuoteen 2024. Tulevana syksynä Sykkö valitsee I love me:n kiinnostavimmat ilmiöt, uutuudet, tuotteet ja nousevat trendit sekä ottaa haltuunsa muotiaiheisen ohjelman juonnon ja haastattelut. Vuonna 2024 hän on mukana I love me:n muodin ohjelman suunnittelussa ja kuratoi lisäksi tapahtumassa nähtävän uuden muodin teema-alueen.     

Sami Sykkö on muodin sanansaattaja, vaikuttaja, toimittaja ja juontaja, joka tuntee muodin maailman, ajankohtaiset ilmiöt ja tekijät laajasti. LUT-yliopiston työelämäprofessorina toimiva Sykkö on työskennellyt muun muassa Gloria-lehden päätoimittajana sekä toimittajana Helsingin Sanomissa ja Nelosen uutisissa.  

”Muotiala Suomessa muuttuu koko ajan kiinnostavammaksi, ja on todella hienoa, että I love me -messujen muodin tarjontaa halutaan kehittää. Muodin ystävät tarvitsevat Suomessa uusia kohtaamispaikkoja ja inspiraatiota, ja niitä I love me -messuilla on osaltaan mahdollisuus tarjota. Iloitsen, että saan olla messujen Muodin ystävä”, Sami Sykkö kertoo.