Siirry sisältöön
Hetkinen

Hetkinen

Luonnonkosmetiikkaa valmistava Hetkinen: “I love me tapahtuma on ollut aina meille menestys”

I love me tapahtuma keskittyy vahvasti kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin osa-alueisiin tuoden inspiraatiota ja hyvää oloa kaikille. Luonnonkosmetiikkaa valmistava Hetkinen tuo ihmiset lähemmäs luontoa tuomalla luonnon osaksi arjen pieniä hemmotteluhetkiä. Hetkinen luonnonkosmetiikka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämäntapaa. Tuotteet tehdään männystä luontoa ja sen harmoniaa kunnioittaen.

I love me – tapahtuma on Suomen isoin hyvinvoinnin tapahtuma, ja täten vuoden tärkein tilaisuus luonnonkosmetiikkaa valmistavalle yritykselle. Messuilla kohdataan brändin seuraajia ja asiakkaita sekä alan yrittäjiä ja tuttuja. nSight-messututkimuksen mukaan messuilta haetaan ensisijaisesti tietoa, inspiraatiota ja uutuuksia. Messuviikonloppu on täynnä aktiivista verkostoitumista, hyvää fiilistä, asiakkaiden odotusten ylittämistä sekä oman osansa tuomista messukokonaisuuteen.

’’Yhteistyö Messukeskuksen kanssa on aina ollut hyvää ja suoraviivaista. Asiat toimivat niin kuin pitääkin.’’ kertoo Mona Isotupa, yrityksen toimitusjohtaja.

Tapahtuma on tärkeä markkinointitilaisuus tuoda brändiä ja tuotteita tunnetummaksi kävijäyleisölle. On mahtavaa tavata jo uskollisia asiakkaita ja kuulla heidän mielipiteitään tuotteista kasvotusten. Kansainvälisille asiakkaille messujen tunnelma ja brändin suosio välittyy hyvin esimerkiksi Instagram-liven ja tarinoiden kautta. Instagram toimiikin päämarkkinointikanavana.

Vaikuttavia ja inspiroivia kohtaamisia messuilla

Ihmisiä vilisevällä messuosastolla kohtaamiset ovat rentoja, inspiroivia ja vilpittömiä. Yrityksen toimitusjohtaja Mona Isotupa kertoo onnistumisista seuraavasti:

’’Ensimmäisellä osallistumiskerralla osastollamme vieraili Finnairin edustaja, ja solmimme samana vuonna Finnairin kanssa yhteistyösopimuksen. Koronan takia osallistuimme messuille viime syksynä 2022 toisen kerran. Voin sanoa, että messut toivat taas meille uuden hienon mahdollisuuden, siitä saatte kuulla lisää tulevaisuudessa. Kuten huomaatte, messuilla yrityksillä on hyvä tilaisuus olla esillä, ja potentiaaliset tahot lähestyvät takuuvarmasti pienellä kynnyksellä.’’