Siirry sisältöön
Luonkos

Luonkos

Case: Luonkos – brändin tunnettuuden kasvattamista arjen kohtaamisissa

Luonkos luo uudenlaista luonnonkosmetiikkaa yhdistellen vanhaa ja uutta. Tulevaisuuden vastuullisuustrendit, moderni tutkimustieto, kasvituntemus ja inspiraatio vanhasta perimätietoudesta, kylpyläperinteestä ja Birgittalaisluostarin yrttitarhoista yhdistyvät tuotteissa.

I love me -messut ovat mahdollistaneet yrityksellemme jo 4 vuoden ajan tuloksellisia kohtaamisia ja ikimuistoisia elämyksiä. Tapahtuma on vuosi vuodelta tukenut yrityksemme brändin rakennusta, vauhdittanut eri tuotteiden lanseerauksia ja edistänyt samalla kaupallisia tavoitteittamme.

”Olemme kokeilleet nuoren ikämme aikana markkinoinnissa laajasti kaikenlaista, mutta nyt digitaalinen markkinointi on tullut jäädäkseen. Tapahtumamarkkinointi on ollut luonteva lisä asiakkaiden hurmaamiseen ja yrityksemme brändimielikuvan jalkauttamiseen”, kommentoi Piritta Fors, Luonkosilta.

”Suomen Messut johti loistokkaasti niin tavoitteidemme konkretisoimista arjen teoiksi kuin tapahtuman läpivientiäkin. Oli ilo huomata, miten sitoutuneita kaikki tiimin jäsenet olivat parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen, lisää Piritta Luonkosilta”.

Luonkos on vahvasti naantalilainen yritys. Naantali on merellinen pieni elinvoimainen kaupunki saariston syleilyssä. Luonkos luo tuotteita, jotka auttavat Itämerta sekä muita vesistöjä voimaan paremmin.

I love me on ympärivuotinen media, joka tuo yhteen toimialojen yritykset, sidosryhmät, kumppanit ja halutun kohdeyleisön – josta ei voi jäädä pois.