Siirry sisältöön
Remington

Remington

Case Remington – Pitkäaikaisia onnistumisia I love me-messuilla

Remington haluaa tarjota kävijöille elämyksiä, vinkkejä ja heidän jokapäiväistä arkeansa helpottavia tuotteita. Mikä olisikaan tähän parempi paikka kuin elämyksellinen kohtaamispaikka?

Remingtonilla ja Messukeskuksella on takanaan pitkä historia, sillä yhteistyö I love me -messujen kanssa on kestänyt jo yli kymmenen vuoden ajan. Pitkäjänteisen näkyvyyden avulla on vahvistettu brändin tunnettuutta ja pysytty vahvasti kohdeyleisön mielessä. Remington haluaa tarjota kävijöille elämyksiä, vinkkejä ja heidän jokapäiväistä arkeansa helpottavia tuotteita. Mikä olisikaan tähän parempi paikka kuin elämyksellinen kohtaamispaikka.

’’Aina yhtä innokkaana odotamme syksyn ihanaa tapahtumaa. Ajankohta on meille erinomainen lanseerata syksyn uutuuksia, ja messut on loistava tapa tavoittaa meidän kohderyhmää.’’ kertoo Riitta Lindroos, Trade Marketing Manager, Spectrum Brands.

Tapahtuman avulla saatiin jälleen kerran luotua aitoja kohtaamisia ihmisten kanssa. Jälleenmyyjät ovat isossa osassa tapahtuman markkinointia ja messujen aikana neuvotaan sekä ohjataan kuluttajia eteenpäin heille. Vaikka tuotteet tunnetaankin jo hyvin, on tärkeää saada palautetta livekohtaamisten avulla. Brändimielikuvaa hiustenmuotoilulaitteiden ylivoimaisena Suomen markkinajohtajana vahvistettiin messujen avulla. Tapahtuma on vuosi toisensa jälkeen yhtä ainutlaatuinen markkinapaikka Remingtonille ja yhteistyö I love me -messujen kanssa niin sujuvaa, että se jatkuu taas ensi vuonna.

’’Messukeskuksen kanssa on aina ollut todella helppo asioida ja kaikki on hoitunut hienosti. Olemme pieni organisaatio, niin on mahtavaa, että Messukeskus tarjoaa erilaisia palveluja’’ Riitta kiittää myös hyvästä yhteistyöstä Messukeskuksen yhteistyökumppaneiden kanssa.

’’Tapahtuma on niin ainutlaatuinen, että kutsumme myös meidän ulkomaisia kollegoitamme vierailemaan messuilla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tapahtumaan, ja aina varaammekin messuosastoa jo seuraavalle vuodelle. Odotamme jo innolla ensi vuoden lokakuuta.’’

Riitta Lindroos, Trade Marketing Manager, Spectrum Brands

Remington on yksi maailman johtavista hiustenmuotoilulaitteiden, parranajokoneiden, partatrimmereiden ja ihokarvanpoistolaitteiden valmistajista. Suomessa olemme olleet markkinajohtaja hiustenmuotoilulaitteissa jo vuodesta 2010.