Siirry sisältöön
Twistbe

Twistbe

Twistbe vahvisti jälleen kerran asemaansa Suomen ihonhoidon go-to tahona I love me -tapahtumassa

Twistbe vahvisti jälleen kerran asemaansa Suomen ihonhoidon go-to tahona I love me -tapahtumassa. Twistbe on kokonaisvaltainen ihonhoidon asiantuntija suomalaisessa verkkokaupassa. Tapahtumamedian avulla yritys tuki brändin markkinointia laadukkailla live-kohtaamisilla nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Kohtaamiset ovatkin yritykselle yksi tärkeimmistä markkinoinnin kulmakivistä.

Onnistuneita kohtaamisia

Twistbe on poikkeuksellinen toimija alalla sen laajan ja ammattitaitoisen palvelun ansiosta. Yrityksen asiantuntijuutta ihonhoidon ammattitaitoisena toimijana vahvistettiin kohtaamisten avulla I love me -messuilla. I love me -messut tarjoavat yleisölle mahdollisuuden päästä näkemään tuotteita läheltä ja käymään spontaaneja keskusteluita, mitkä osaltaan auttavat onnistuneiden ostopäätösten tekemisessä. Tällä kertaa osasto toteutettiin kokonaisuudessaan Messukeskuksen kanssa ja Twistbe ei olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen.   

  ’’Olemme vuosien saatossa kokeilleet erilaisiin ja eri kokoisiin alan tapahtumiin osallistumista, mutta I love me on ollut tavoittavuudeltaan ja laadultaan aivan omaa luokkaansa. Ihonhoidon asiantuntijoina I love me on meille yksi vuoden suurimmista kohokohdista, jossa pääsemme tapaamaan nykyisiä asiakkaita livenä sekä mullistamaan uusien asiakkaiden ajatukset ja tavat hoitaa ihoaan. Messujen avulla haluamme vahvistaa asemaamme Suomen ihonhoidon go-to tahona.’’, kertoo markkinointipäällikkö Kati Partanen.  

Messujen myynti nelinkertaistui

’’I love me 2022 messut olivat meille erittäin onnistuneet kaikilla mittareilla. Kolmen vuoden tauon aikana yrityksemme on kasvanut merkittävästi, joten vertailupohjaa ei oikein ollut. Nelinkertaistimme kuitenkin messujen myynnin ja saavutimme myös muut numeeriset ja laadulliset tavoitteemme. Yhteistyö messujen kanssa on ollut aina poikkeuksellisen sujuvaa ja innostavaa. Huomaa, että Messukeskusta aidosti kiinnostaa luoda paras mahdollinen tapahtuma’’, jatkaa markkinointipäällikkö Kati Partanen. 

Twistbe on kokonaisvaltainen ihonhoidon asiantuntija suomalaisessa verkkokaupassa. Uniikki ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen iho-mieli-kehoyhteyden tuntemukseen.  Poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta mullistamme sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää!