Siirry sisältöön
Frameda

Frameda

Kampaamoalan maahantuonti- ja jakeluyritys Frameda osallistui tänä vuonna I love me -messuille laajemmalla osastolla kuin edellisenä vuonna ja todisti messujen kävijämääräkasvun myyntiennätyksenään. Yritys sai tuloksellisen myynnin lisäksi messuilta arvokkaita kohtaamisia kuluttajien kanssa ja mahdollisuuden käydä antoisia keskusteluja suoraan asiakkaiden kanssa. Frameda panosti tänä vuonna osaston toiminnallisuuden suunnitteluun etukäteen ja se myös kannatti, sillä osasto oli koko messujen ajan täynnä ihmisiä.

”Huomasi, että monet asiakkaat olivat suunnitelleet osastovierailun meille jo etukäteen ja asiakkaat ostivat täsmätuotteita suosikeistaan, kuten K18 leave-in maskista. Asiakkaat olivat todella tyytyväisiä ja innostuneita siitä, että olimme mukana messuilla. Asiakkaat olivat todella hyväntuulisia ja huomasi, että messukäynnille oli otettu kunnolla aikaa.”

”Asiakaskohtaamiset livenä ovat tärkeitä, jotta viesti kulkee puolin ja toisin.”
– Taru Marjamaa, Head of Communications & PR, Frameda.

Yleisesti markkinoinnissaan Frameda käyttää sosiaalisen median eri kanavia, uutiskirjeitä, myyntitiimin suorittamia kontaktointeja sekä kumppaniyritysten kanssa toteutettavia yhteisiä markkinointeja. Kampaamotuotteiden markkinoinnissa myös koulutukset ovat merkittävässä roolissa. Frameda toteutti I love me -messujen kanssa sosiaalisessa mediassa ennakkomarkkinointia yhteisten kilpailujen muodossa, joissa arvottiin Framedan tuotteita.

”Kilpailuiden saama kiinnostus yllätti. Ennakkomarkkinoinnilla on iso rooli. Moni oli tullut tapaamaan juuri meitä, ja se lämmitti kovasti mieltämme.”

Kilpailujen lisäksi Frameda markkinoi messuille osallistumistaan ja lähetti messulippuja asiakkailleen osana ennakkomarkkinointia. Frameda haluaa jatkossakin panostaa tapahtumamedioihin.

”Loistavat tuotteemme ansaitsevat suuremman yleisön tietoisuuden, ja juuri siinä tapahtumamedia on mainio väylä, koska pääsemme näyttämään miten tuotteemme toimivat ja esittelemään uutuuksia.”