Skip to content

I love me osallistumisvaihtoehdot

Mediakortti

 

Suurimman ilmiön luomme yhdessä!

I love me on tapahtuma, jossa tavoitteet toteutuvat. Varaa tarpeisiisi täydellinen osasto, tutustu tapahtumamediaamme ja luo paketti räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin.

Kattava tarjontamme kattaa valikoiman näkyvyysvaihtoehtoja I love me –tapahtumamedian kanavista aina yrityksesi tiloissa tapahtuviin asiakastilaisuuksiin asti.

Osallistumisvaihtoehdot

Osastoratkaisut

Valitse sinulle sopivin tapa osallistua tapahtumaan!

Hyödynnä helppoja valmiita osastoratkaisuja ja täydennä niitä omalla brändi-ilmeelläsi, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä Messukeskuksen suunnittelu- ja rakennuspalvelua. Haluatko tilata yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellun osaston? Autamme mielellämme! Halutessasi saat meiltä valmiin avaimet käteen –osastopaketin omalla brändi-ilmeelläsi.

Lisänäkyvyydet

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyydellä. Ohjaa kävijöitä osastollesi diginäytöillä, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – visuaalinen viesti jää mieleen.

 

Katso alta esimerkkejä tapahtumassa nähdyistä osastoista.

Autamme sinua suunnittelemaan juuri sinulle tehokkaimman ja tyylikkäimmän tavan olla mukana – vain mielikuvitus on rajana! Ota yhteyttä ja varaa osastosi valmiilla avaimet käteen osastoratkaisuilla.

 

Treenialue

Entistäkin suurempi Treeni-alue kokoaa yhteen erilaisia liikuntalajeja joogasta lihaskuntotreeneihin ja tarjoaa unohtumattoman treenielämyksen kävijöille. Täyteen varatut treenitunnit ovat kasvattaneet suosiotaan vuosittain – tänä vuonna luvassa treenejä entistä isommin!

Treenialueella pääsee luomaan unohtumattomia treenielämyksiä kävijöille! Mukaan voi tulla koko alueen kumppaniksi tai sponsoroimaan esimerkiksi yksittäistä treenituntia. Lue lisää >>

Meikki- ja kampausalue

Meikki- ja kampausalueella kävijät pääsevät valmistautumaan sesongin menoihin pikakampausten ja pikameikkien avulla. Alueella tarjotaan kävijöille mahdollisuus ottaa pikameikkejä ja kampauksia. Mukaan voi tulla myös pikamanikyyreillä, kynsien geelilakkauksilla, jalkahoidoilla tai muulla kivalla! Lue lisää >>

love Second hand – alue

Tapahtumassa jo tutuksi tullut kiertotalousalue kasvaa ja kehittyy, ja on nyt love Second hand – alue! I love me -messujen second hand -alue tuo yhteen kestävästä muodista kiinnostuneet kävijät ja kiertotaloutta liiketoiminnassaan hyödyntävät muoti- ja tekstiilialan yritykset ja toimijat. Alue esittelee second hand muodin edelläkävijöitä ja kannustaa kestäviin ja harkittuihin valintoihin. Oletko Second hand toimija ja kuuluuko sinun yrityksesi tärkeimpiin arvoihin kestävä kehitys, kulutuksen järkeistäminen ja vastuullisuus? Tutustu alueeseen >>

I love me etkot

Messuetkot valloittaa verkossa ennen odotettua tapahtumaviikonloppua! Etkot järjestetään verkossa I love me:n kanavissa 14.-20.10.2024 – otetaan yhteinen startti tapahtumaan!

Tapahtumamedia – houkuttele osastollesi tai kasvata tunnettuuttasi!

I love me tapahtumamedia tuo yritykselle näkyvyyttä tapahtuman fyysisissä ja digitaalisissa kanavissa – ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen. Tapahtumamedian kanavien avulla on mahdollista yhdistää muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin johtavat yritykset, sidosryhmät sekä kumppanit halutun kohdeyleisön kanssa. Tapahtumamedia näkyy sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä ja verkkosivuilla. Tiedon ja inspiraation lähde tuo kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin viestit halutun kohdeyleisön silmien eteen.

Katso kaikki näkyvyysvaihtoehdot

I love me -tapahtumamedia saattaa muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin sisällöt halutun kohdeyleisön silmien eteen. Tapahtumamedia tukee brändinrakennusta ja lanseerauksia, lisää tunnettuutta ja edistää yritysten kaupallisia tavoitteita. Tapahtumamedia vahvistaa asiakkaidemme brändimielikuvaa, kasvattaa tunnettuutta sekä mahdollistaa menestyksekkäät kohtaamiset.

Mediapaketti 1

Tavoita ja kohtaa näyttävästi.

Mediapaketti koostuu sisältöyhteistyöstä verkkosivuilla ja tapahtumamedian kanavissa sekä I love me -kohdeyleisön kutsumisen asiakkaan omaan tilaisuuteen.

Hyödynnä tapahtumamedian tavoittavuus ja tapahtumabrändin tuki omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Sisältö:

 • Paraatibanneri iloveme.fi -verkkosivustolla 2 viikon ajaksi
 • Sisältöartikkelin julkaisu ja sosiaalisen median nostot artikkelista 2 kpl
 • Yritykselle brändätty eksklusiivinen uutiskirje
 • 5 kpl sosiaalisen median postausta
 • I  love me -tapahtumamedian tuki asiakkaan oman tilaisuuden viestikanavana

3 900 € + alv

Hintaan kuuluvat sisällöt joko toimitettuna yritykseltä tai tuotettuna I love me -asiantuntijatiimin puolesta.

Mediapaketti 2

Kasvata tietoisuutta tuotteistasi ja palveluistasi.

Mediapaketti koostuu sisältöyhteistyöstä verkkosivuilla ja tapahtumamedian kanavissa.

Hyödynnä tapahtumamedian tavoittavuus ja toimialasta kiinnostunut kohdeyleisö huomion herättämiseksi.

Sisältö:

 • Välibanneri iloveme.fi -verkkosivustolla 2 viikon ajaksi
 • Sisältöartikkelin julkaisu ja sosiaalisen median nostot artikkelista 2 kpl
 • Näkyvyys uutiskirjeessä kuvalla ja tekstillä tai bannerilla
 • 3 kpl sosiaalisen median postausta

2500 € + alv

Mediapaketti 3

Erotu joukosta tehokkaasti.

Hyödynnä I love me -tapahtumamediaa taktisissa kampanjoissasi kaupallisten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Sisältö:

 • Somepostauksien sarja (5 kpl) kuukauden aikajänteellä
 • Kanavina Instagram ja Facebook

1500 € + alv

Suunnitellaan juuri teille tuloksellisin tapa osallistua!

Autamme sinua onnistumaan. Ole yhteydessä niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

Elli Simola
Myynti | Kauneus, hyvinvointi & ILM ammattilaisille
myyntipäällikkö
040 963 3083
elli.simola@messukeskus.com

Pauliina Laakso
Myynti | Muoti ja hyvinvointi
myyntipäällikkö
040 689 3280
pauliina.laakso@messukeskus.com

Varaa aika kalenteristani >>