Skip to content

Kolme päivää muotia, kauneutta ja hyvinvointia

 

 

 

I love me kokoaa hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja elämästä nauttimisen teemat kokonaisuudeksi, jossa on säihkettä ja vauhtia, mutta jossa pysähdytään myös itsensä hyväksymisen äärelle. Vastuullinen kuluttaminen nousee esiin ohjelmissa ja vastuullisuus korostuu myös Messukeskuksen toiminnassa.

I love me 2019 -messuilla nähtiin yhteensä yli 150 puheenvuoroa, lähes 250 esiintyjää, yli 40 tuntia näytöksiä ja kauneuskilpailuja sekä kymmeniä tunteja liikuntaa ja joogaa. I love me 2020 ohjelma julkaistaan elokuussa. I love me 2019 ohjelman ja näytteilleasettajat näet vielä täältä:

Tutustu ohjelmaan
Katso näytteilleasettajat

Lue myös blogista asiantuntijoiden vinkit muotiin, kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ohjelmalavat

Klinikka-lava

Klinikka-lavalla käsitellään monipuolisesti terveyden ja hyvinvoinnin aihealueita mielenkiintoisten asiantuntijoiden johdolla.

Lounge

Lounge on omistettu muodille. Esittelyssä on mielenkiintoisia brändejä ja jaossa tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä. Muodista puhutaan vastuullisuutta korostaen.

Forum

Forum on kauneuden keskipiste, niin ulkoisen kuin sisäisenkin. Ohjelmassa on paljon puhetta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja niin ikään myös ihonhoito- ja meikkausvinkkejä.

Areena

Areenalla puhutaan liikunnasta mm. motivaation, ravinnon, ulkoliikunnan ja kotitreenien näkökulmasta. Luvassa on myös vauhdikkaita näytöksiä ja kilpailuja.

Ohjelma-alueet ja -pisteet

Treenialue

Kokeile uusia lajeja Treenialueella ja tee samalla päivän treeni. Kurkkaa mitä lajeja on mukana ja haasta itsesi kokeilemaan uutta.

Työpaja

Työpajassa voit päästää luovuuden valloilleen ja pääset tekemään itse asiantuntijoiden opastuksella. Työpajat sisältyvät messulipun hintaan.

Kauneuden kisa-alue

Kauneuden kilpailualueella taistellaan niin maskeerauksen, bodypaintingin, kynsien kuin hiustenkin saralla.

Kansainvälinen muotitapahtuma Gloria Fashion Show siirtyy syksyllä 2020 I love me:n yhteyteen omana kokonaisuutenaan ja esittelee näyttävissä muotinäytöksissään tulevan kauden trendit. Muotinäytöksen teemana on Itämeri. Lue lisää
I love jooga -alueella pääset testaamaan maksutta erilaisia hitaita lajeja. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan vaativimmista helpompiin ja venyttelevempiin joogalajeihin.

Beauty Pro

I love me -messujen kävijät voivat tutustua myös kauneuden ammattilaisille suunnattuun Beauty Pro -alueeseen.

TUTUSTU BEAUTY PROHON >>

I love me -messuilla bongaat lukuisia tunnettuja ja suosittuja tähtiä. Pääset näkemään ja kuulemaan heitä ohjelmalavoilla ja osa on myös tavattavissa näytteilleasettajien osastoilla. Katso ketkä olivat mukana 2019
Jokainen voi löytää I love me:sta vinkkejä ja tuotteita, joilla parantaa omaa hyvinvointiaan. Kokosimme tärpit messupäivään ikääntyville, miehille, liikkujille sekä muodista ja trendeistä inspiroituville. Katso ohjelmatärpit 2019

Kilpailut

Suomen pitkäikäisin ja arvostetuin suunnittelukilpailu, Vuoden nuori suunnittelija, on järjestetty vuosittain vuodesta 1995 alkaen. Kisan voittaja julkistetaan I love me -messuilla. Lue lisää kilpailusta
Vuoden Kaunein Sormus -kisan finalistit ovat esillä messuilla! Finalistit julkaistaan lokakuussa. Lue lisää
Messuilla näet, kuinka taitavimmat ammattilaiset ja oppilaat tekevät malleista eläviä taideteoksia mm. maskeerauksen sekä bodypaintingin SM-kilpailuissa. Tutustu kilpasarjoihin

Liity  I love me -klubiin

I love me -klubilaisena saat mm. lippuetuja, näytteilleasettajien tarjouksia, voit osallistua kilpailuihin ja saat kutsuja vain klubilaisille suunnattuihin tapahtumiin.

Lue lisää ja liity