Skip to content

Kolme päivää muotia, kauneutta ja hyvinvointia

 

 

 

 

I love me kokoaa hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja elämästä nauttimisen teemat kokonaisuudeksi, jossa on säihkettä ja vauhtia, mutta jossa pysähdytään myös itsensä hyväksymisen äärelle.

I love me 2022 -tapahtuman ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lue myös blogista asiantuntijoiden vinkit muotiin, kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kilpailut

Suomen pitkäikäisin ja arvostetuin suunnittelukilpailu, Vuoden nuori suunnittelija, on järjestetty vuosittain vuodesta 1995 alkaen. Kisan voittaja julkistetaan I love me -messuilla. Lue lisää kilpailusta
Hei sinä, joka edistät kiertotaloutta tekstiilialalla. Nyt on sinun vuorosi loistaa, saada mainetta ja kunniaa. Lue lisää
Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalistit on valittu! Vuoden 2022 teema on Uusi alku. Lue lisää
Alan ammattilaisille avoin kansainvälinen mestaruuskilpailu. Nail Cupin uusi kilpailusarja on Fast and quality. Hair Cup in tuomaristossa nähdään tunnettuja hiustaiteilijoita sekä kokeneita ammattilaisia. Lue lisää

Ohjelmalavat

Klinikka-lava

Klinikka-lavalla käsitellään monipuolisesti terveyden ja hyvinvoinnin aihealueita mielenkiintoisten asiantuntijoiden johdolla.

Lounge

Lounge on omistettu muodille. Esittelyssä on mielenkiintoisia brändejä ja jaossa tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä. Muodista puhutaan vastuullisuutta korostaen.

 

Forum

Forum on kauneuden keskipiste, niin ulkoisen kuin sisäisenkin. Ohjelmassa on paljon puhetta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja niin ikään myös ihonhoito- ja meikkausvinkkejä.

Areena-lava

Areena-lavalla kuullaan liikuntaan, kehonhuoltoon ja hyvinvointiin keskittyviä puheenvuoroja! Mukana on alan asiantuntijoita sekä liikuntalajien uusimpia trendejä.

 

Ohjelma-alueet ja -pisteet

Ohjelma-alueiden ja -pisteiden sisällöt päivittyvät lähempänä tapahtumaa.

Työpajat

 

Kauneuden kisa-alue

I love Jooga -alue
Rauhoitu I love joogassa

I love me Pro

I love me -messuilla on myös sisältöä kauneudenalan ammattilaisille.

TUTUSTU I LOVE ME PROHON >>

Liity  I love me -klubiin

I love me -klubilaisena saat mm. lippuetuja, näytteilleasettajien tarjouksia, voit osallistua kilpailuihin ja saat kutsuja vain klubilaisille suunnattuihin tapahtumiin.

Lue lisää ja liity