Skip to content

Kolme päivää muotia, kauneutta ja hyvinvointia

 

 

 

 

I love me kokoaa hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja elämästä nauttimisen teemat kokonaisuudeksi, jossa on säihkettä ja vauhtia, mutta jossa pysähdytään myös itsensä hyväksymisen äärelle. Vastuullinen kuluttaminen nousee esiin ohjelmissa ja vastuullisuus korostuu myös Messukeskuksen toiminnassa.

 I love me -tapahtuma järjestetään seuraavan kerran  2021 lokakuussa.

 

Lue myös blogista asiantuntijoiden vinkit muotiin, kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ohjelmalavat

Klinikka-lava

Klinikka-lavalla käsitellään monipuolisesti terveyden ja hyvinvoinnin aihealueita mielenkiintoisten asiantuntijoiden johdolla.

Lounge

Lounge on omistettu muodille. Esittelyssä on mielenkiintoisia brändejä ja jaossa tyyli- sekä pukeutumisvinkkejä. Muodista puhutaan vastuullisuutta korostaen.

Forum

Forum on kauneuden keskipiste, niin ulkoisen kuin sisäisenkin. Ohjelmassa on paljon puhetta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja niin ikään myös ihonhoito- ja meikkausvinkkejä.

Ohjelma-alueet ja -pisteet

Työpaja

Päästä luovuus valloilleen ja tee itse asiantuntijoiden opastuksella. Työpajat sisältyvät messulipun hintaan.

Kauneuden kisa-alue

Hius- ja kynsitaiteilijoiden kansainvälinen mestaruuskilpailu, Hair & Nail Cup Finland on avoin kaikille alan ammattilaisille.

Tutustu tulevan kauden trendeihin muodissa, asusteissa ja hiuksissa. Koe huikeita elämyksiäI love me:n muotinäytöksissä, jotka ovat askeleen edellä muita! Lue lisää
I love jooga -alueella pääset testaamaan maksutta erilaisia hitaita lajeja. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan vaativimmista helpompiin ja venyttelevempiin joogalajeihin.

Beauty Pro

I love me -messujen kävijät voivat tutustua myös kauneuden ammattilaisille suunnattuun Beauty Pro -alueeseen.

TUTUSTU BEAUTY PROHON >>

Kilpailut

Suomen pitkäikäisin ja arvostetuin suunnittelukilpailu, Vuoden nuori suunnittelija, on järjestetty vuosittain vuodesta 1995 alkaen. Kisan voittaja julkistetaan I love me -messuilla. Lue lisää kilpailusta
Vuoden Kaunein Sormus -kisan finalistit ovat esillä messuilla! Finalistit julkaistaan lokakuussa. Lue lisää
Alan ammattilaisille avoin kansainvälinen mestaruuskilpailu. Nail Cupin uusi kilpailusarja on Fast and quality. Hair Cup in tuomaristossa nähdään tunnettuja hiustaiteilijoita sekä kokeneita ammattilaisia. Lue lisää

Liity  I love me -klubiin

I love me -klubilaisena saat mm. lippuetuja, näytteilleasettajien tarjouksia, voit osallistua kilpailuihin ja saat kutsuja vain klubilaisille suunnattuihin tapahtumiin.

Lue lisää ja liity