Skip to content

Kauneus

Löydä ainutlaatuinen kauneutesi ja anna sen loistaa! Raikkaasta ihonhoidosta laadukkaaseen kosmetiikkaan ja trendikkääseen hiustenmuotoiluun, jotta sinä tuntisit olosi parhaaksi joka ikinen päivä.

I love me Blogi

Korealainen kosmetiikka

Korealaiset kosmetiikkatuotteet, joita kutsutaan myös nimellä K-beauty, ovat valloittaneet kauneudenhoitomaailman viime vuosina. Tunnettuja innovatiivisista raaka-aineistaan ja ainutlaatuisista koostumuksistaan, korealaiset ihonhoito- ja meikkituotteet ovat saavuttaneet maineensa tuloksia tuottavina tuotteina. Korealainen kauneusteollisuus panostaa voimakkaasti luonnollisiin ainesosiin, ja monet tuotteet sisältävät kasviuutteita, kuten vihreää teetä, ginsengiä ja etanaseerumia.

Korealaiset ihonhoitorutiinit sisältävät usein useita vaiheita, kuten kaksoispuhdistuksen, kasvoveden ja kosteusvoiteen käytön, ja monet korealaiset brändit tarjoavat tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti tiettyihin iho-ongelmiin, kuten akneen, ikääntymiseen ja pigmenttimuutoksiin. Lisäksi korealainen meikki on suosittua sen pitkäkestoisten kaavojen ja hienovaraisen, luonnollisen lopputuloksen vuoksi. I love me -messuilla pääset tutustumaan korealaisten kosmetiikkatuotteiden tarjoamaan raikkaaseen ja jännittävään tapaan lähestyä kauneutta.

Pikameikit ja meikkauksen workshopit

I love me – messuilla saat maskeeraajien ja meikkitaiteilijoiden vinkit sekä uutta inspiraatiota!

Tule kuulemaan ammattilaisten neuvot esimerkiksi siitä, mitkä tuotteet sopivat parhaiten ihollesi, kuinka korostaa omia piirteitäsi ja mikä väri ja tyyli sopii juuri sinulle. Olipa etsimäsi meikkityyli luonnollinen arkipäivälook tai rohkeampi ja dramaattisempi tyyli, tapahtumaan osallistuvilta ammattilaisilta saat paljon uusia ideoita ja inspiraatiota sekä mahdollisuuden päästä pikameikkiin.

I love me – messuilla järjestetään myös meikkityöpajoja, joissa voit oppia uusia meikkitekniikoita ja parantaa taitojasi. Hyödynnä tämä tilaisuus oppia ammattilaisilta ja löydä sisäinen kauneutesi!

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka kasvattaa suosiotaan terveystietoisten kuluttajien keskuudessa, jotka etsivät kestävämpää ja ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa perinteisille kauneustuotteille. Luonnonkosmetiikka valmistetaan mahdollisimman luonnollisista ja puhtaista, kasvipohjaisista ainesosista, jotka ovat peräisin luonnosta ja ovat vapaita haitallisista kemikaaleista, kuten parabeeneista, sulfaateista ja synteettisistä hajusteista. Valmistuksessa huomioidaan ympäristöystävällisyys sekä eettisyys ja tuotteet ovat eläinkokeettomia.

Luonnonkosmetiikka sopii jokaiselle, mutta erityisesti herkkäihoisille sekä allergikoille. Luonnonkosmetiikka tarjoaa monia etuja iholle ja hiuksille, koska tuotteet usein sisältävät välttämättömiä öljyjä, antioksidantteja ja vitamiineja, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa ja hiuksia. Ne ovat myös ympäristölle hellävaraisia, raaka-aineet ovat biohajoavia eivätkä edistä esimerkiksi vesien saastumista.

I love me -messuilla saat mahdollisuuden osallistua luonnonkosmetiikka työpajaan, jossa pääset tarkemmin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, sen raaka-aineisiin sekä valmistukseen.

Kauneuden tunnelmia I love me -messuilta